Keşfet

Hangi Wavebox ?

Tadı değişiyor akvaryumun... lps ler dans ediyor sanki :)

cok guzel akvaryum ve tunze wavebox cok dogru bir secim olmus.

Güzel oldu valla wavebox öneriyorum, ama günde 12 saat değil öğlen saat 11 de başlayıp saat 17 ye kadar, 5 saat yeter

Zamanlayiciya bagladim oglen basliyor iste 5 saat calisiyor, fazlasinin da rahatsizlik verdigini dusunuyorum

Volkan bey bende kullanıyorum 24 saat çalışıyor yanlışmı yapıyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama canlılarda en ufak rahatsızlık görmedim sadece yemleme sırasında otamatik kendi 10 dk duruyor gerçi gece akıntı az oluyor denizde deniliyor ama gce kapatsam olabilir balıklar içinde az akıntı olur birde sürekli açıp kapanma zarar vermezmi cihaza  :(

Sadece o varsa kapatmamalisiniz da, bende 3 tane de vortech var surekli calisirsa denizalti kasirgasi olur :)

wavebox  olarak sadece tunze var digerleri normal iç akıntı motoru 

Volkan Bey merhaba,

benim akvaryumunboyutlarıda aşağı yukarı sizin ki gibi 120x65x50(h)

Ben 2 adet 6045 tunze ile iç akıntı yapıyorum

Dalga motoru konusunda kararsızım bir adet MP40 eklemek yada tunze wavebox 6208

Dolayısı ile sizin yaşadığınız tereddütü yaşıyorum.Merak ettim Tunzeden hala memnunmusunuz?tavsiye edermisiniz...

tesekkurler

Jebao WP-40 tavsiye edebilirim. 200TL ye kapınıza kadar geliyor ve performansı Çin işi bir motordan beklenmeyecek kadar iyi. Ses kesinlikle Wortech' lerden daha az. Hatta yanında ücretsiz 2 adet silikon yastık da göndermeye başladılar. Bunları takınca sıfır ses gibi oluyor.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=33467

Eser beye katılıyorum bende vortech mp40 lık var eser beyin bahsettiği ve tavsiye ettiği jebao wp-40 getirtim 165x80x65 tankımı uçurdu okadar güçlü sallıyorki inan ayarı kısmak zorunda kalıyorum.fakat benim motor gümrüğe takıldığı için 240 tl mal oldu ama ilerde bir sorun çıkartmassa bedava.sonuçta kafa motoru parası

Yedek silikon yastıklarını da aldınız mı Ramiz Bey? Kendi silikonlarıyla bu yenileri değiştirince seste çok fark ediyor ve hemen hemen sıfır sese iniyor.

WP25 aldım tavsiye ederim.

160x50x40h tankımda gecen hafta aldığım tunze wavebox. 6091 nano serısı arka sol köşeye koydum çok güzel sallıyor kesınlıkle tavsıye ederım ışık sensörü ile beraber kullanıyorum.Sabah 7.30 akşam 18.30 çalışıyor mükemmel bir alet

Sayg.

100/50/50 ölçülerim kısık güçte ayarladım

Wavebox ı bütçeme uygun bulamasaydım Çin işi Eser beyin ki gıbı almayı düşünüyordum :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar