Keşfet

Hangi Wavebox ?

Su anda sol kose arka ıle sol yan camın olduğu köşede arkadan one verdim gayet iyi ama sol yandan 160 cm uzunluğa verınce performans düşüyor
Zafer bey bu şekilde orta ayarda gayet saglıklı çalışıyor birde bir ara iç akıntı motor yönlerini ayarlama sorunu yaşadım iç akıntının durumuna göre wavebox etkileniyor 

125 x 65 x 60h , 6208 sanirim su yeni model tunze var yani salliyor ama 1 parmak iniyor kalkiyor 2 parmak sallamali aslinda. Cok kaya var ondan belkide 125 kilo vardir kaya tika basa

Arkadaşlar şuanda deneme amaçlı hediye gelen seio wave 120 pump sirkülasyon motorunu kullanıyorum inanılmaz bir alet gerçekten biraz büyük ama tek motor kullanıyorum 9 çeşit dalgalanması var arkadaşlar

Merhaba bende dun itibari ile 6208 i kurdum urunden cok memnunum fakat asiri vinlama yapiyor neden olabilir sizce?

Oturma odasinda akvaryum diger odadan vinlamasini duyuyorum. Urunu sifir aldim arizali desem calismasinda hicbir sikinti yok:s

Waveboxlarda o vınlama maalesef var vınn diye ses sonra durup tekrar vınn doğrumudur :)

Evet sizinde tarif ettiginiz gibi. Titresimdeki telefonu tathta masaya koydugunuzdaki cikan ses gibi. Ama mp10 dan cok cok daha yuksel bir ses. Soru isareti de o vinlamanin gucu cok fazla.

Yeni alet ilk kurulumda ses yapiyor. Bir sure calissin sesi azalacaktir.

Arkadaslar, bir sorum var, wavebox akvaryumun ömrunu kisaltir mi?

Bende almak istiyorum ama Boyle birsey takildi aklima, İki tane mp40 ile calisan sistemime Tunze 6208 wavebox ekleyecegim?

Oneriniz Nedir?

Arkadaslar, bir sorum var, wavebox akvaryumun ömrunu kisaltir mi?

Bende almak istiyorum ama Boyle birsey takildi aklima, İki tane mp40 ile calisan sistemime Tunze 6208 wavebox ekleyecegim?

Oneriniz Nedir?
Koray bey. Soruyu 2013' te sormuş ve cevap gelmediği halde satın almışsınız. Ve cihaz 3,5 sene sonra bende :)  ehuehueh 

Alet güzel de ses olayını çözmem gerek ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar