Keşfet

Hangi Wavebox ?

WP40 daha mantıklı gibi o ölçülere

Teşekkürler Hikmet bey kafamda soru işareti vardı WP40-Wp25 arası tereddüt etmişdim 

Ahmet Abi, garanti olsun diye fish street den büyük olan model WP-40' ı al, yanında bir tane de aynı sitede voltaj ayarlayıcı var, ondan al fiyatı $10. O cihazla akıntı şiddetini ayarlayabiliyorsun voltajla oynayarak. 

Vay be iyimış akıntın sıddetı ayarlanması

Yedek silikon yastıklarını da aldınız mı Ramiz Bey? Kendi silikonlarıyla bu yenileri değiştirince seste çok fark ediyor ve hemen hemen sıfır sese iniyor.
kutunun içinden çıktı Eser bey. valla iyiki almışım bu litrajdaki tankı vortech mp 40 ile birlikte uçuruyor kayaların üzerindeki fragları havaya kaldırdğı için hepsini sabitlemek zorunda kaldım.tavsiye için tekrardan teşekkürler.bu arada sps ağırlıklı tankım videosunu ve son halini eklemiştim baktınızmı hani sps değilde sanki biraz soft ağırlıklı olmuş demiştiniz.selamlar

Bu arada belirtmeyi unuttum gerçekten silikon yastıkla kullanınca ses diye bir şey yok

Ahmet Abi, garanti olsun diye fish street den büyük olan model WP-40' ı al, yanında bir tane de aynı sitede voltaj ayarlayıcı var, ondan al fiyatı $10. O cihazla akıntı şiddetini ayarlayabiliyorsun voltajla oynayarak. 
Eser bey söylediginiz mantıklı gerçi sen benim tankın ölçülerini biliyorsun Wp40 denk gelir gibi geliyor bu konu için seninle bir gün görüşelim

arkadaşlar tunze nano wavebox arada hava üflüyo,wave box düğmesine basılı tutunca hızlı hızlı üfleyip geri çekmeye başlıyo ve kesiliyo.bu sıralar çok yapmaya başladı,sizde bunu yaşıyormusunuz?ve ne yapmak gerekiyo?

Cüneyt abı açıklamak ısterdım ama daha 1 haftalık yenı bır kullanıcıyım daha sorun yasamadım :)

Zafer sağol çok yardımcı oldun :) ,bunun ayarını yaparken göbeğim çatlıyo anlamıyorum benim cihazdamı sorun var acaba?

cüneyd bey monte ederken üstde boşluk ne kadar bıraktınız eger ayarlayamassanız öm tel numarımı vereyim arayın yardımcı olurum

Zafer sağol çok yardımcı oldun :) ,bunun ayarını yaparken göbeğim çatlıyo anlamıyorum benim cihazdamı sorun var acaba?
Abı yaparken hız zorlanmadım desem su anda tam ıstedıgım bıcımde

You tube de tunze wavebox yazınca çıkıyor görsel olarak yardımcı olabılır

cüneyd bey monte ederken üstde boşluk ne kadar bıraktınız eger ayarlayamassanız öm tel numarımı vereyim arayın yardımcı olurum
eyvallah Ahmet bey,şimdilik düzgün tekrar sorun yaşarsam size danışıcam,teşekkürler.

Arkadaslar performansi en cok hangi sekilde artiyor gorusleri olan paylassa.. Sevgiler

Volkan abı üst ızgaralı olan açıklık bölme suyun dışında 2 3 cm kadar bıraktım 160x50 x40h ölçüde çok fazla bır wave etkısı goremedım

Ama yüzeyden 1 2 cm alta alpta arkadan öne doğru sallama yapınca çok güzel temız bır wave yaptı

Ayarlamada ıse 12.50 yönünde çalıştırıyorum. Ancak böyle tarıf edılır :)

Volkan abı üst ızgaralı olan açıklık bölme suyun dışında 2 3 cm kadar bıraktım 160x50 x40h ölçüde çok fazla bır wave etkısı goremedım

Ama yüzeyden 1 2 cm alta alpta arkadan öne doğru sallama yapınca çok güzel temız bır wave yaptı

Ayarlamada ıse 12.50 yönünde çalıştırıyorum. Ancak böyle tarıf edılır :)
Zafer bey arka camla yan camın birleştigi yere monte etmedinizmi yönü diger yan cama dogru degilmi bende 6206 var ve sizin söylediginiz gibi ızgaralı bölümü suyun 2-3cm dışında ayarladım ve orta ayarda mükemel sonuç veriyor bu arada tank ölçülerimiz aynı sayılır 150*60*60

Su anda sol kose arka ıle sol yan camın olduğu köşede arkadan one verdim gayet iyi ama sol yandan 160 cm uzunluğa verınce performans düşüyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar