Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahmet Abi, garanti olsun diye fish street den büyük olan model WP-40' ı al, yanında bir tane de aynı sitede voltaj ayarlayıcı var, ondan al fiyatı $10. O cihazla akıntı şiddetini ayarlayabiliyorsun voltajla oynayarak.
Yedek silikon yastıklarını da aldınız mı Ramiz Bey? Kendi silikonlarıyla bu yenileri değiştirince seste çok fark ediyor ve hemen hemen sıfır sese iniyor.
kutunun içinden çıktı Eser bey. valla iyiki almışım bu litrajdaki tankı vortech mp 40 ile birlikte uçuruyor kayaların üzerindeki fragları havaya kaldırdğı için hepsini sabitlemek zorunda kaldım.tavsiye için tekrardan teşekkürler.bu arada sps ağırlıklı tankım videosunu ve son halini eklemiştim baktınızmı hani sps değilde sanki biraz soft ağırlıklı olmuş demiştiniz.selamlar
Ahmet Abi, garanti olsun diye fish street den büyük olan model WP-40' ı al, yanında bir tane de aynı sitede voltaj ayarlayıcı var, ondan al fiyatı $10. O cihazla akıntı şiddetini ayarlayabiliyorsun voltajla oynayarak.
arkadaşlar tunze nano wavebox arada hava üflüyo,wave box düğmesine basılı tutunca hızlı hızlı üfleyip geri çekmeye başlıyo ve kesiliyo.bu sıralar çok yapmaya başladı,sizde bunu yaşıyormusunuz?ve ne yapmak gerekiyo?
Zafer bey arka camla yan camın birleştigi yere monte etmedinizmi yönü diger yan cama dogru degilmi bende 6206 var ve sizin söylediginiz gibi ızgaralı bölümü suyun 2-3cm dışında ayarladım ve orta ayarda mükemel sonuç veriyor bu arada tank ölçülerimiz aynı sayılır 150*60*60