Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 350 lt. akvaryum kuracağım sizin gibi kararsız kaldım bk 160 diyorlar fakat hadi 2 fazladan balık yada mercan daha koyarsak ne olacak yada tankı biraz daha büyütürsek . Sonuçta pahalı ürünler sat tekrar al her zaman olmuyor .
270 lt de 15 balığım var. Hergün ya da 2 günde bir mutlaka dondurulmuş yem veriyorum. Nitrat 2 civarında. Başkada bir bakım yapmıyorum tanka.Nitrat ve fosfat ile alakalı bir ekipmanda bağlı değil.
Fazladan 2 balık koysanız bile bir şey olacağını zannetmiyorum. Tankı büyütmeyi düşünüyorsanız tabii ki de büyüteceğiniz hacme göre ps seçmelisiniz.Zaten sizde kararınızı vermişsiniz sanırım.
Kürşat bey diğer bir sanal ortamdada yazmıştım buradanda yazayım hayırlı olsun tankınız gerçekten çok güzel görünüyor Yener usta yapımıydı galiba, bu tankta Bubble King mini 180 veya doublecone 180 gayet iyi olurdu şayet yeni nesil jebao motorlu Ati lere ben hiç güvenmiyorum, aldığınız ps eski ati motorlu olan modelmidir acaba?
nano tankınızı biliyorum... bu tank da umarım nano kadar başarılı olur... gelişmeleri takip ediyorum tank, ekipman vs. herşey iyi düşünülmüş iyi seçilmiş tebrikler
Herkese iyi akşamlar uzun süredir güncellemiyordum bu sürede akvaryuma 2. acro kolonisi girdi ilk giren wild koloni renklenmeye başladı umarım daha çok renklenir kırmızı renk tonunu almak gayet güzel bir his fazla mercan eklemedim son 1 ayda bir kaç zoa frağı 1 adet maxi mini carpet ve 1 acro kolonisi ekledim balık olarak da dayanamayıp bir powder ekledim yaklaşık 2 haftadır bende ilk gün yem yiyordu ve şu an elden yem yemekte inşallah nazar değmez
kayaların renklenmeye başlaması coraline alglerin oluşumu ile daha doğal görünecektir inşallah.
resim kalitesi umarım iyi olur resimleri iphone 4 ile çektim. Maşallah diyelim nazardan korunalım
Teşekkürler dalga motoru karşı camın orada ve yanlarda çok fazla kum kaldırdığı için sonradan bulduğum en iri tanecikli kumu ekledim kum dememek lazım aslında ufak kaya parçaları