Keşfet

Kürşat Aladağ 110-65-50

350 lt. de köpekbalığı beslemeyecekseniz mini 160 yeter.

200-500 litre arası arası üteticinin verdigi aslında bu ne beslemek istedinizle ilgili sadece balık ve üç beş mercan olursa tabiki 500 litreye yeter

350 lt de mini 160 ın hangi canlı yüküne yetmeyecegini düşünüyorsunuz?

Bence BK 650 al kafan rahat etsin Kürşat :) İlla BK alacak olsam 160 alır daha da düşünmezdim, gerisi boşuna elektrik masrafı.

026.jpg

Bende  350 lt. akvaryum kuracağım   sizin gibi   kararsız kaldım  bk 160   diyorlar   fakat   hadi  2 fazladan balık  yada  mercan  daha  koyarsak  ne olacak  yada   tankı  biraz daha  büyütürsek . Sonuçta   pahalı   ürünler  sat   tekrar   al   her   zaman   olmuyor .

acumhur

Aslan Balığı

• Forum Üyesi
  • 258 İleti
  • Nereden:İstanbul
  • İsim:Cumhur Akgün

Yazma tarihi: Dün, 23:32

350 lt de mini 160 ın hangi canlı yüküne yetmeyecegini düşünüyorsunuz? 

350  lt. de  full  sps  yapsak   yeter mi ? Cumhur bey   tşkl.

270 lt de 15 balığım var. Hergün ya da 2 günde bir mutlaka dondurulmuş yem veriyorum. Nitrat 2 civarında. Başkada bir bakım yapmıyorum tanka.Nitrat ve fosfat ile alakalı bir ekipmanda bağlı değil.

Fazladan 2 balık koysanız bile bir şey olacağını zannetmiyorum. Tankı büyütmeyi düşünüyorsanız tabii ki de büyüteceğiniz hacme göre ps seçmelisiniz.Zaten sizde kararınızı vermişsiniz sanırım.

PS için ATİ powercone 200 is tercih ettim umarım hayırlısı olur sırada armatür ve kafa motoru var. 

Resif akvaryumunda Angel türleri besleyenleri cesaretlerinden dolayı kutlarım 

Dozaj pompası olmazsa olmalarından resif için 

Biopellet rektörü için balans ayarını iyi yapın sıfır nitrat fosfat lps ler için sorun olabilir

Kürşat bey diğer bir sanal ortamdada yazmıştım buradanda yazayım hayırlı olsun tankınız gerçekten çok güzel görünüyor Yener usta yapımıydı galiba, bu tankta Bubble King mini 180 veya doublecone 180 gayet iyi olurdu şayet yeni nesil jebao motorlu Ati lere ben hiç güvenmiyorum, aldığınız ps eski ati motorlu olan modelmidir acaba?

alman yapımı olan motorlardan jeboa değil yani bk tank ilerledikce sumpta yer ihtiyacım olursa yada bu ps den verim alamazsam düşüneceğim 

nano tankınızı biliyorum... bu tank da umarım nano kadar başarılı olur... gelişmeleri takip ediyorum tank, ekipman vs. herşey iyi düşünülmüş iyi seçilmiş tebrikler

Hayırlısı,

dizayn bence çok güzel görünüyor

kayaları yapıştırdınız mı yapıştırdıysanız ne kullandınız merak ettim

sorunuz ve keyifli kurulumlar

saygılarımla

yapıştırdım ve deniz tutkalı kullandım teşekkürler 

Herkese iyi akşamlar uzun süredir güncellemiyordum bu sürede akvaryuma 2. acro kolonisi girdi ilk giren wild koloni renklenmeye başladı umarım daha çok renklenir kırmızı renk tonunu almak gayet güzel bir his fazla mercan eklemedim son 1 ayda bir kaç zoa frağı 1 adet maxi mini carpet ve 1 acro kolonisi ekledim balık olarak da dayanamayıp bir powder ekledim yaklaşık 2 haftadır bende ilk gün yem yiyordu ve şu an elden yem yemekte inşallah nazar değmez 
clear.png
 kayaların renklenmeye başlaması coraline alglerin oluşumu ile daha doğal görünecektir inşallah.

resim kalitesi umarım iyi olur resimleri iphone 4 ile çektim. Maşallah diyelim nazardan korunalım 
clear.png

forest fire ın ilk geldiğindeki hali ve şu anki halinin karşılaştırması olarak iki resimi ayrı ekleyeyim 
clear.png

Harika olmuş, ellerine sağlık. Neden tanecik boyutu büyük kum tercih ettin, merak ettim. :)

Teşekkürler dalga motoru karşı camın orada ve yanlarda çok fazla kum kaldırdığı için sonradan bulduğum en iri tanecikli kumu ekledim kum dememek lazım aslında ufak kaya parçaları :)

Maaşallahhh.....

çok başarılı ve başarının devamı dileklerimle

Konu görüntüleyen kullanıcılar