Keşfet

Kürşat Aladağ 110-65-50

Dostum sen ne yaptın böyle [emoji54]. Harikasınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayanamadım 2 resim daha 
clear.png

maşallah çok güzel olmuş emeğine sağlık

eser element katkısı ekliyormusun diğer katkıların haricinde? birde su değişimin hangi sıklıkta yapıyorsun?

böyle güzel tank nasıl meydana geliyor bilgilerini paylaşırsan faydalanmış oluruz :)

teşekkürler

maşallah çok güzel olmuş emeğine sağlık

eser element katkısı ekliyormusun diğer katkıların haricinde? birde su değişimin hangi sıklıkta yapıyorsun?

böyle güzel tank nasıl meydana geliyor bilgilerini paylaşırsan faydalanmış oluruz :)

teşekkürler
Fauna marinin balling setini kullanıyorum. Yanında eser element olarak da Fauna marinin trace element kullanıyorum balling sıvılarına ekliyorum. Ek olarak da color elementlerden her pazar 1 er kapak ekliyorum.

Süper elinize sağlık.

Lamba kombinasyonu nedir blue+ ve purple+ ağırlıklı mı?

Abi hastayım senin akvaryuma maşallah idealimdeki tank

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi‪

Şubat 2017

Ocak  ayındaki elektrik kesintilerinden sonra dengeler biraz bozulmuştu anca 1 ayda oturttum dengeyi. Ardından kumu da değiştirdik bir kaç spsyi de büyüyen spslere yer olsun diye çıkardım. balık-mercan girişi uzun süredir yapmıyorum dengeler bozulmadan devam ediyoruz allah bozmasın :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah Kürşad Bey :) Emek kendini belli ediyor. Ellerinize sağlık.

Kürşat bey özel mesaj attım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şubat 2017

Ocak  ayındaki elektrik kesintilerinden sonra dengeler biraz bozulmuştu anca 1 ayda oturttum dengeyi. Ardından kumu da değiştirdik bir kaç spsyi de büyüyen spslere yer olsun diye çıkardım. balık-mercan girişi uzun süredir yapmıyorum dengeler bozulmadan devam ediyoruz allah bozmasın :D

Kursat bey elinize saglik, spslerin renk tonu ideal olmus. Sisteminiz ulns mi? Renklerden sanki nitrat 2-5 araliginda gibi. Ek mercan besini kullaniyor musunuz? 

Kursat bey elinize saglik, spslerin renk tonu ideal olmus. Sisteminiz ulns mi? Renklerden sanki nitrat 2-5 araliginda gibi. Ek mercan besini kullaniyor musunuz? 
Teşekkürler ufuk bey, öncelikle nitrat ve fosfatı 8-9 Aydır ölçmüyorum ama sistem kesinlikle ulns değil ondan eminim ulns olduğu zamanlarda oldu ama şu an değil. Ulns Sps beslerken yaptığım en büyük hataydı diyebilirim.

Ek mercan besini şu an kullanmıyorum haftada 1 kez aminoasit giriyorum sadece.   Mercanların aç olduğunu hissettiğim zamanlar ya yemlemeyi arttırıyorum yada Ps yi daha kuru toplatıyorum. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar