Fauna marinin balling setini kullanıyorum. Yanında eser element olarak da Fauna marinin trace element kullanıyorum balling sıvılarına ekliyorum. Ek olarak da color elementlerden her pazar 1 er kapak ekliyorum.maşallah çok güzel olmuş emeğine sağlık
eser element katkısı ekliyormusun diğer katkıların haricinde? birde su değişimin hangi sıklıkta yapıyorsun?
böyle güzel tank nasıl meydana geliyor bilgilerini paylaşırsan faydalanmış oluruz
teşekkürler
lamba kombinasyonuLamba kombinasyonu nedir blue+ ve purple+ ağırlıklı mı?
Kursat bey elinize saglik, spslerin renk tonu ideal olmus. Sisteminiz ulns mi? Renklerden sanki nitrat 2-5 araliginda gibi. Ek mercan besini kullaniyor musunuz?Şubat 2017
Ocak ayındaki elektrik kesintilerinden sonra dengeler biraz bozulmuştu anca 1 ayda oturttum dengeyi. Ardından kumu da değiştirdik bir kaç spsyi de büyüyen spslere yer olsun diye çıkardım. balık-mercan girişi uzun süredir yapmıyorum dengeler bozulmadan devam ediyoruz allah bozmasın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler ufuk bey, öncelikle nitrat ve fosfatı 8-9 Aydır ölçmüyorum ama sistem kesinlikle ulns değil ondan eminim ulns olduğu zamanlarda oldu ama şu an değil. Ulns Sps beslerken yaptığım en büyük hataydı diyebilirim.Kursat bey elinize saglik, spslerin renk tonu ideal olmus. Sisteminiz ulns mi? Renklerden sanki nitrat 2-5 araliginda gibi. Ek mercan besini kullaniyor musunuz?