Keşfet

Live Large In A Small Space

yoshii

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
hakan
Merhaba sevgili dostlar;

Bu gün 1 yanışın dolduran 40x40x40 tankımdan bazı kareleri sizler le paylaşmak istedim.

nanonun verdiği keyif ve forum sayesinde kazandığımız yeni dostluklar arkadaşlıklarla daha nice uzun yıllara

hepimizin tanklarının uzun soluklu olması dileklerimle.....

saygılar.

Hakan abi maşallah.

Başlıkta çok afilli olmuş :)

Bide sağdaki brain biraz keyifsiz midir nedir[emoji1] yolla bana en iyisi[emoji12]

Çok güzel gözüküyor tebrikler... Nazar değmesin

By Nebi

41,5 kere maaşallah çok iyi görünüyor bu litrajda böyle güzel bir dünya yarattığınız için tebrik ederim

41,5 kere maaşallah çok iyi görünüyor bu litrajda böyle güzel bir dünya yarattığınız için tebrik ederim
Uğur bey teşekkürler zor oluyor dengeler ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum hedef mercandan kaya gözükmeyecek su parametrelerini dengeleyecek şekilde inşallah.

Hakan abi maşallah.

Başlıkta çok afilli olmuş :)

Bide sağdaki brain biraz keyifsiz midir nedir[emoji1] yolla bana en iyisi[emoji12]
brain sana feda olsun ama hedefimiz sana yellow havaii :)

Hakan Bey Ellerinize sağlık :) Kesinlikle gördüğüm en güzel nanolardan biridir tankınız :)

Çok güzel bir tank elinize sağlık..

Sistem hakkındada bilgi verebilirmisiniz?

Ps,aydınlatma vs..

Sent my iPhone using Tapatalk

Çok güzel bir tank elinize sağlık..

Sistem hakkındada bilgi verebilirmisiniz?

Ps,aydınlatma vs..

Sent my iPhone using Tapatalk
sistem canlı kaya ve toplam su oranının %20 si kadar deniz suyu ile kuruldu

2 bölme sump nac3+ bir ps ve canlı koyma süreci olarak 3 aya a yakın bir zaman bekledim.

kaya arkası bir dalga motoru ve tank içinde bir wp10 mevcut 

diy su ekleme ünitesi ve yine diy nitrat reaktörü bulunmakta.

haftalık su değişimleri aksatılmadan %10 civarı her hafta düzenli test

aydınlatma zetlight fakat royal blue takviyesi ve moon light takviyesi yaptım 2 ayrı timer ile kontrol ediliyor 

aklıma gelenler bunlar şimdilik

Merhaba;

DIY Nitrat reaktörü nasıl bir şey acaba?

Merhaba;

DIY Nitrat reaktörü nasıl bir şey acaba?
asidik asit ve diyer karbon kaynakları ile beslemeye çalıştığım nitrococus micrococus - bacillus-denitrobacilas  bakteri tayfasının yaşaması.tutunabilmesi ve çoğalabilmesi adına düşük debili bir akıntı ve oksijensiz ortam oluşturabilmem adına  yapmış olduğum silindir şeklinde içersinde suya deymiyecek fakat akıntı geçiçek şekilde dizilmiş de-nitre bakteri medyasının bulnduğu debi ayar musluklu bir filtre

tank çok başarılı tebrikler aydınlatma günde kaç saat yapıyorsunuz?

tank çok başarılı tebrikler aydınlatma günde kaç saat yapıyorsunuz?
Teşekkürler

aydınlatma toplam 10 saat yanıyor akşamları moon light 

süre olarak  maviler 4 saat - mavi beyazı kırmızı yeşil 4 saat (beyazlar %50 oranında ayarlı kumandadan)- 2 saat mavi   sonrası moon light

Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. :)

Maşallah.Son durum nedir acaba?Yeni resim varmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri