Keşfet

Live Large In A Small Space

Refiumdaki mushroom u kes [emoji23]

Refiumdaki mushroom u kes [emoji23]
orda göre göre sadece kırmızıyı görüyorsun  :D

orda ricordiya kenyatree kırmızı mushroom ve istediğin buton yeşil poliplerden var anlayacağın sana süpriz var :thumbsup:

Maşallah.2500tllik mercanınız var...Eklediğiniz elementler nelerdir.Manuel olarak elle ekliyorsunuz sanırım...Tüketiminiz nedir.

Maşallah.2500tllik mercanınız var...Eklediğiniz elementler nelerdir.Manuel olarak elle ekliyorsunuz sanırım...Tüketiminiz nedir.
Teşkkürler,

haftalık düzenli %10 su değişimi 

ro su kullanmıyorum.Hazırladığım damacana suyu tuz ile 1 gün içinde carbon olan filtre ile vede hava motoruyla döndürüyorum

Haftalık

5 ml magnezyum

2 ml kh

2 ml ca

0,5 ml potasyum

hafta 3 kez canlı taze çıkarılmış artemiya ile target feed mecanlar için.

Hakan Bey merhaba,

Elinize sağlık, çok güzel ve sempatik bir akvaryum olmuş.

Saygılarımla,

1 ayı geçti son durum nedir acaba?

1 ayı geçti son durum nedir acaba?
Merhablar,

Cevap geç oldu kusura bakmayın,

talisiz bir trafik kazası gecirdim ve 15 - 20 gündür normal hayata döndüm sağ el parmağımda kopma oluştu allahtan doktorlarımız sağolsun 4 saat bir operosyonla şu anda gayet başarılı bir şekilde yerinde duruyor sadece egzersizlerle güçlenip hareket kabiliyeti arttırılıyor.

..................

bunu dışında tank a gelince ; 2 ay hiç ellemedim desem yeridir 2 ay eve bile uğramadım eşimle annemlerde kaldım eşim sağolsun su tamamlamaya normal damaca su koyup duruyordu arasıra ,bu süre içersinde 1 adet orange sholder tank ölmüş onu da çıkaramamışlar o bir bakteri patlaması yaşattı onu da %40 bi su değişimi yapıp oksijen besleyerek atlattım.

daha sonrası camları temizlemekle geçti bayağı bir yosun vardı o işe de arkadaşlar  sağolsun  yardımcı oldular.

su değerleri stabil hayata tankım da bende devam ediyoruz  ;)

saygılarımla,

Ekli dosyayı görüntüle 27913

Ekli dosyayı görüntüle 27914

Ekli dosyayı görüntüle 27915

Merhablar,

Cevap geç oldu kusura bakmayın,

talisiz bir trafik kazası gecirdim ve 15 - 20 gündür normal hayata döndüm sağ el parmağımda kopma oluştu allahtan doktorlarımız sağolsun 4 saat bir operosyonla şu anda gayet başarılı bir şekilde yerinde duruyor sadece egzersizlerle güçlenip hareket kabiliyeti arttırılıyor.

..................

bunu dışında tank a gelince ; 2 ay hiç ellemedim desem yeridir 2 ay eve bile uğramadım eşimle annemlerde kaldım eşim sağolsun su tamamlamaya normal damaca su koyup duruyordu arasıra ,bu süre içersinde 1 adet orange sholder tank ölmüş onu da çıkaramamışlar o bir bakteri patlaması yaşattı onu da %40 bi su değişimi yapıp oksijen besleyerek atlattım.

daha sonrası camları temizlemekle geçti bayağı bir yosun vardı o işe de arkadaşlar  sağolsun  yardımcı oldular.

su değerleri stabil hayata tankım da bende devam ediyoruz  ;)

saygılarımla,

attachicon.gif
IMG_20150223_003016.jpg

attachicon.gif
IMG_20141210_005656.jpg

attachicon.gif
IMG_20150309_001606.jpg
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun bir daha kaza bela göstermesin...

Gecmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın ayrıca tankınız çok güzel maşallah

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. İnşallah kısa sürede normal hayatınıza döneriz.

Herkeze iyi dileklerinde dolayı teşekkür ederim.

Allah kimseye vermesin inşallah.....

Büyük geçmiş olsun Hakan bey umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamazsınız.

Hakan bey çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zaman da eski sağlığınıza kavuşursunuz. 

Hakan Bey geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun..

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri