Keşfet

Live Large In A Small Space

senin bu 40 lık dünyan benim idolüm malum :)  aynı ölcülerde bende devam ediyorum. umarım sonuda aynı olur benim kübünde 

Hakan Bey,

Görsel bir farktan çok bu kadar uzun süre idame ettirmeniz önemli. Hiç bir değişim olmasa da tankın hala aynı şekilde devam etmesi de büyük olay. Görsel bir şeyler olmasını beklemeyin, zaman zaman bizi haberdar edin tanktan lütfen :)

Saygılarımla..

senin bu 40 lık dünyan benim idolüm malum :)  aynı ölcülerde bende devam ediyorum. umarım sonuda aynı olur benim kübünde 
Neden olmasın sadece sabır gözlem zaman içinde deneyim

birde balık sayısını az tutmak böyle tanklarda 

Hakan Bey,

Görsel bir farktan çok bu kadar uzun süre idame ettirmeniz önemli. Hiç bir değişim olmasa da tankın hala aynı şekilde devam etmesi de büyük olay. Görsel bir şeyler olmasını beklemeyin, zaman zaman bizi haberdar edin tanktan lütfen :)

Saygılarımla..
Teşekkürler,

Aslında görsellik den kastım çeşitliliği arttırmak bu nanonun arkasında dahi mercan var tankta zamanla kırılın uçan taşınan  mercanlar la her yer kaplanmış 

gram yer kalmadı birde tank ta denge oturdukça büyüme de o oranda değişiyor işin aslı çevremdeki dostlarım abartmadan biraz büyüt diye biraz teşvik edici davranışlarda bulundular 

inşallah hepimizin zevkle izleyeceği yine sürdürülebilen bir tank olsun

Cennette son durum nedir acaba hakan abi  :rolleyesblue:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri