Merhablar,
iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.
Armatür modifikasyonu ile ilgi malesef resim yok elimde kısaca dilim döndükçe diyebileciğim:
Zetlight ın pcb sine bağlı siyah bir alüminyum soğutucu var armatürün içini sökünce zaten direk 2 ye ayrılıyor bütün tesisatı söküp sadece kasa ve alüm.soğutucuya kendi seçmiş olduğum kombinasyonu seçmiş olduğum 6 lı pbc lere lehimleyip zetlight ın soğutucusuna termal macun ve vidalama ile monte ettim.
soğutucunun üstte kalan kısmına da soğutucu ile fan arasında 2,5 cm kalacak şekilde özellikle cooler master 120x15 2000rpm fan taktım
ledleride meanwell driver ile besledim hem stabil hemde cok fazla ısınma olmuyor ve dimlenebilen bir driver direk 220 den de dimleniyor.
dimlemeyi canlıların durumuna göre ayarlıyorum zaten beyazlar ve kırmızılar dimleniyor şu an bende maviler sabit.
ledler : bridgelux 22,000 klv
biridgeluc blue royal blue red deep red purple actinic grren ne ararsanız diyelim
epistar :30,000 klv
dirver olarak sadece meanwell
hatta gün simülasyon led ısısan duyarlı fan kontrol vs.....
perpa ticaret merkezinde
zaten sadece bu işi yapıyor.
canlıların bu kombinasyona tepki şu an için mükemmel fakat deneme yanılma yoluyla ledlerin kombinini değiştirerek daha mükemmel sonuçlar alınabilir mesela ben 2 adet actinic ve 1 ad uv eklemeyi düşünüyorum.
saygılarımla
teşekkürler