Keşfet

Live Large In A Small Space

Merhaba arkadaşlar ,

Seramik kayalardan sonun da kurtuldum!

Yeni kayalar ;sponsor(Burcu hanım) yeni dizayn ve yeni sps ler ile nano tankı nano sps tank adı altında yüklemeye devam

şu an için değerler .;

tuzluluk :0,025

mg:1430 , ca:440 ,kh:7, nitrat:2, po4:0,01, stronsium:9, potasyum:460, ph:8,3 ...........

Ekli dosyayı görüntüle 36851Ekli dosyayı görüntüle 36855Ekli dosyayı görüntüle 36854Ekli dosyayı görüntüle 36855Ekli dosyayı görüntüle 36853

.

Resim kalitesi çok düzgün değil 

sevgiyle kalın,

Hakan Bey merhaba,

Benim de var niyetim SPS'ye doğru kaymaya, takipteyim. Akvaryumunuzdaki balık çeşitliliğine çok hakim değilim ama bir iki tane goby (Okinawa ve Ripple gibi dalların arasında gezinip üzerlerinde yatacak) ve bir iki karides SPS'ler ile güzel olur.

Saygılarımla,

Feza Hokkacı

Hakan Bey merhaba,

Benim de var niyetim SPS'ye doğru kaymaya, takipteyim. Akvaryumunuzdaki balık çeşitliliğine çok hakim değilim ama bir iki tane goby (Okinawa ve Ripple gibi dalların arasında gezinip üzerlerinde yatacak) ve bir iki karides SPS'ler ile güzel olur.

Saygılarımla,

Feza Hokkacı
Merhaba Feza bey,

bende isterim  ama içerdeki canavarlar özellikle sixline ve yellow tail goby başka bir arkadaş kabul etmiyorlar ortalık birbirine giriyor.

2 clown ,1 sixline ,1 bicolor blenyy,,1mandarin 2 adet cleaner shrimp  kurmuşlar tezgahı takılıyorlar

ekipte köklü değişiklik yapmam lazım radikal olarak yoksa giren kendi zıplayarak kaçıyor.ama bu kadro bende güzel iş yapıyor mercanlar adına (clown lar hariç)

iyi günler

Merhaba, led altinda spslerinizden memnunmusunuz? Birde tamamiyle led kullanildigi icin problem yasadiginiz turler oldumu? Zoalarda kuculme vs vs. gibi

Sent my iPhone using Tapatalk

Merhaba, led altinda spslerinizden memnunmusunuz? Birde tamamiyle led kullanildigi icin problem yasadiginiz turler oldumu? Zoalarda kuculme vs vs. gibi

Sent my iPhone using Tapatalk
Merhabalar,

Led kullanımıyla ilgili sps de başarı tabiki bir flo veya metalhalide gibi olması çok zor fakat piyasa malı led kullanılmadığı zaman ve kombinleme doğru yapıldığı zaman büyüme ve renklenme oluyor fakat bu büyüme ve renklenme hızı diğerlerine oranla zayıf diğer yumuşak mercan ve lps lerde bir sorun yaşamadım zoa larla ilgili de bir sorun yaşamadım 

Şunu belirtmeliyim ki lens kullanmıyorum homojen bir ışık yayılımı sağlamaya çalışıyorum armatürün tanka yüksekliği lens türe göre led seçimi aydınlatma süresi vs...herbiri lps ve softlar üzerinde etkili 

Zoa üzerinde ki deneyimim olarak ışık çoksa tabiri caizse büzüşüyorlar az sa boynunu uzatıyorlar 

İyi akşamlar 

Maşallah gerçekten seyir keyfi yüksek tanklardan bir tanesi.

Nazar değmesin.

Merhaba öncelikle tankiniza maşallah diyeyim. Sakıncası yoksa hangi marka damacana su kullandığınızı paylaşırmısınız? Teşekkürler.

Merhaba öncelikle tankiniza maşallah diyeyim. Sakıncası yoksa hangi marka damacana su kullandığınızı paylaşırmısınız? Teşekkürler.
Merhabalar,

teşekkürler

damacana su kullanmıyorum silikat filtreli su arıtma kullanıyorum 

Gece her şeye gebe derleridi büyüklerimiz doğrudur!

her gece ışıklar kapandıktan 30-35 dk sonra elimde fener tankı incelemeye başladım eskiden de yapardım fakat bu aralar geceleri suyun bulandığını fark ettim meğer;

bizim sanils ekibi  mg biraz fazlalaşınca doğal olarak işi abarttı bu gidişle sanils akvaryumu olacak  ;)  

Merhabalar,

Nano resif sevdamız tüm hızıyla yoluna devam etmekte hem bölümümüze bir hareket getirsin hemde sevgili dostlar müspet menfi her türlü görüşüne saygı duyduğumuzdan 64 lt nano cube içinden kareler sizler için ;

amatörce telefonla çekilmiş resimlerdir 

Live Large İn small space  ;)

Ekli dosyayı görüntüle 39056Ekli dosyayı görüntüle 39057Ekli dosyayı görüntüle 39058Ekli dosyayı görüntüle 39061Ekli dosyayı görüntüle 39059Ekli dosyayı görüntüle 39060

Ekli dosyayı görüntüle 39063Ekli dosyayı görüntüle 39064

Ekli dosyayı görüntüle 39065

Gözleri kamaştıran elmas güzelliğinde akvaryum maşallah abi  :clap:

Bakalım izinden ilerliyoruz hayırlısıyla güzel şeyler çıkıcak gibi  :rolleyesblue:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam hakan abi yankta son durum nedir heyecanla bekliyoruz  :party2:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri