Keşfet

Mavi Clove Polyp

Güncel.

1 adet 20 cm lik Fiji kayası üzerinde full dolu - 250 TL.

Abi şimdi okudum maşallah forumlarda şu ana kadar görmediğim bir ticaret dönmüş alanlarda sizede hayırlı olsun. Gıpta etmemek elde değil valla.

Abi şimdi okudum maşallah forumlarda şu ana kadar görmediğim bir ticaret dönmüş alanlarda sizede hayırlı olsun. Gıpta etmemek elde değil valla.
Sanırım bu sayede mavi clove polyp doğadan sonra en çok ülkemizde çoğalmış oldu.

2434.jpg
Foto.

Gökçe Bey Selamlar,

Araya bir seyahat girdi teşekkür etmeye fırsat olmadı. Clove çok şık bir canlı.

Tekrar teşekkür ederim. İnşallah bizlerde de benzeri hızlarda ürer.

Saygılarımla

Murat

Gökçe Bey Selamlar,
Araya bir seyahat girdi teşekkür etmeye fırsat olmadı. Clove çok şık bir canlı.

Tekrar teşekkür ederim. İnşallah bizlerde de benzeri hızlarda ürer.

Saygılarımla

Murat
Rica ederim Murat bey. Beğendiyseniz ne mutlu bana. Güle güle büyütün :)

Gökçe Bey,

Ben de teşekkür ederim. Henüz bir hafta olmasına rağmen aldığım frag taşının boş olan bölümünde 20-25 polip birden çıktı.Bu hızla giderse bir kaç ayda bütün kayayı kaplar diye düşünüyorum. Yumurtlama olmadı ama. Ya da ben görmedim...

Gökçe Bey,
Ben de teşekkür ederim. Henüz bir hafta olmasına rağmen aldığım frag taşının boş olan bölümünde 20-25 polip birden çıktı.Bu hızla giderse bir kaç ayda bütün kayayı kaplar diye düşünüyorum. Yumurtlama olmadı ama. Ya da ben görmedim...
Güle güle büyütün Tayfun bey. Zaman içinde yumurtlama da olur :)

erkan abi bende almayı düşünüyorum gökçe beyden, daha önce birleşip almıştı arkadaşlar gökçe bey de parçalayıp vermişti alacak arkadaşlara snırım,

gökçe bey biz şu an isteyen iki kişi olduk bile

ortalama kaç kişi olmalıyız yani kyaların ebatları vefiyatı nedir bilmiyorum o yüzden soruyorum gökçe bey, 50 tl gibi almayı düşünsek kaç kişi olmalıyız?

siz parçalarmısınız kayaları biz çünkü sizin gibi profesyonel değiliz henüz çünkü :)

selamlar saygılar.

gökçe bey biz şu an isteyen iki kişi olduk bileortalama kaç kişi olmalıyız yani kyaların ebatları vefiyatı nedir bilmiyorum o yüzden soruyorum gökçe bey, 50 tl gibi almayı düşünsek kaç kişi olmalıyız?

siz parçalarmısınız kayaları biz çünkü sizin gibi profesyonel değiliz henüz çünkü :)

selamlar saygılar.
Eğer 50TL gibi bir tutarla satmayı düşünürseniz, bende alabilirim. Ha siz derseniz ki 25TL tabi onada hayır demem :) Şaka bir yana, eğer böyle birşey olursa ve Antalya'ya gönderme şansınızda varsa, listeye benide ekleyin lütfen.

Saygılarımla.

erkan abi bende almayı düşünüyorum gökçe beyden, daha önce birleşip almıştı arkadaşlar gökçe bey de parçalayıp vermişti alacak arkadaşlara snırım,gökçe bey biz şu an isteyen iki kişi olduk bile

ortalama kaç kişi olmalıyız yani kyaların ebatları vefiyatı nedir bilmiyorum o yüzden soruyorum gökçe bey, 50 tl gibi almayı düşünsek kaç kişi olmalıyız?

selamlar saygılar.
İnanın hiç vaktim yok frag yapmak için. Elimde bulunan en ucuz kaya 200 TL. İsterseniz satarım, siz dilediğiniz gibi böler parçalarsınız.

gökçe bey almak isterim ama akvaryumum nano:) yani küçük parça almalıyım bir de maliyet sözkonusu.

Zaten bu gün gelip alacak durum da yok anlaşılır hsonu falan geliriz elbette.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben parçalayama açıkçası ziyan ederim öldürürüm hayvanları bunu da hiç istemem doğrusu:)

o zaman şöyle desem, eğer ufak bi kayaya sıçrarlarsa bir iki kafa bile olsa olur dediğim gibi akvaryumum zaten ufak, o şekilde istesem olurmu cüzzi bir rakam karşılığı?

gökçe bey almak isterim ama akvaryumum nano:) yani küçük parça almalıyım bir de maliyet sözkonusu.Zaten bu gün gelip alacak durum da yok anlaşılır hsonu falan geliriz elbette.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben parçalayama açıkçası ziyan ederim öldürürüm hayvanları bunu da hiç istemem doğrusu:)

o zaman şöyle desem, eğer ufak bi kayaya sıçrarlarsa bir iki kafa bile olsa olur dediğim gibi akvaryumum zaten ufak, o şekilde istesem olurmu cüzzi bir rakam karşılığı?
Ufak parçalar olduğu zaman buradan haberiniz olur.

erkan abi bende almayı düşünüyorum gökçe beyden, daha önce birleşip almıştı arkadaşlar gökçe bey de parçalayıp vermişti alacak arkadaşlara snırım,gökçe bey biz şu an isteyen iki kişi olduk bile

selamlar saygılar.
küçük parça haberlerini bekliycez artık mustafacım gökçe beyden:((

Evet abi:)

ne demişler sabır :)

Gökçe Bey;

Mavi polipten elinizde küçük frag var mı, fiyatı nedir?

Konu görüntüleyen kullanıcılar