Keşfet

Mavi Clove Polyp

Elinizde ufak kaya kaldıysa alabilirim.Saygılar

Ufak kaya isteyen çok ama maalesef ufak kaya yok. Bir kaç kişi birleşip büyük kaya alıp istedikleri gibi bölebilirler.

Güncel.

En sonunda büyük kaya alacağım bu gidişle.

En sonunda büyük kaya alacağım bu gidişle.
Aslında boy biraz da tankın hacmine göre olmalı. Nanolarda ufak olanlar kendini inanılmaz gösteriyor, ama 200-300 litrede aynı kaya var mı yok mu anlamıyorsun. Evet uygun koşullar olursa çok hızlı yayılıyor ama sabır lazım. Eğer tankın 200-300 litre ve üzeri ise fijiyi tavsiye ederim. Tankının görüntüsünü bir anda değiştirecektir.

Güncel;

1 adet 20 cm lik Fiji kayası üzerinde full dolu - 250 TL.

2 adet 20 cm yerli kaya üzerinde %80 dolu - adet fiyatı 200 TL

2434.jpg

Güncel.

Güncel.

Hala alamayanlar için bir kez daha güncel. Frag bekleyenler beklemesin. 3 ay kadar frag çıkmaz. Cep: 0535 217 35 11.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala alamayanlar için bir kez daha güncel. Frag bekleyenler beklemesin. 3 ay kadar frag çıkmaz. Cep: 0535 217 35 11.

O zaman ben frag lerden birine şimdiden talibim. Bana ayırırmısınız.

Hem havalarda ısınır.

Teşekkürler.

Resimleri varsa süper olur. Forumun başına koyduğunuz resim görüntülenemiyor.

5-6 cmlik kayalardan olursa p.m. atman yeterli olur. Yada yerli kaya için beraber birleşip alacak kişi varsa bana p.m. atsın.İstanbul

5-6 cmlik kayalardan olursa p.m. atman yeterli olur. Yada yerli kaya için beraber birleşip alacak kişi varsa bana p.m. atsın.İstanbul
Kimseye öm atmıyorum. Frag olunca buradan bildiriyorum.

5 mesaj önce foto var.
Görmemişim kusura bakmayın. :rolleyes: 5-6 cmlik kayalar olursa p.m. atmanız yeterli olur. YAda ortak alabilceğim bir arkadaş olursada bana p.m. atsın.Nasıl bölünebilceği konuda Gökçe Bey yardımcı olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Görmemişim kusura bakmayın. :rolleyes: 5-6 cmlik kayalar olursa p.m. atmanız yeterli olur. YAda ortak alabilceğim bir arkadaş olursada bana p.m. atsın.Nasıl bölünebilceği konuda Gökçe Bey yardımcı olur diye düşünüyorum.Saygılarımla.
Bölmesi kolay. Kayadaki bir deliğe tornavidayı sokup çekiçle vuruyorsunuz, kaya kırılıyor. Oluyor frag. Mercanı istediğiniz yerinden parçalayabilirsiniz.

Bölmesi kolay. Kayadaki bir deliğe tornavidayı sokup çekiçle vuruyorsunuz, kaya kırılıyor. Oluyor frag. Mercanı istediğiniz yerinden parçalayabilirsiniz.
Bu işlem sonucunda canlıya bir zarar gelir mi ? Ücret okadar önemli değil fakat canlıya zarar gelmesi beni üzer.

Bu işlem sonucunda canlıya bir zarar gelir mi ? Ücret okadar önemli değil fakat canlıya zarar gelmesi beni üzer.
Elbette tornavidanın değdiği yerdeki polypler ölecektir. Ama polypler o kadar ufak ve çok ki ölen polyplerin bir önemi yok. Yerli kayanın üzerinde 300-400 polyp vardır tahminen. Bunu 3 parçaya ayırmaya kalksanız 20 polyp ölür ya da ölmez. Ölenler de ana koloniye zarar vermez. Zaten çok hızlı ve kolay bir canlı olduğu için çok çabuk ölenlerin yerine yenileri gelecektir.

Frag isteyen çok oluyor ama ben tercih etmiyorum. Özellikle ufak frag yapmıyorum, ufak kayalara sıçrayan olunca veriyorum. Polypler çok küçük olduğu için daha büyük kayalarda çok polypli bir koloni çok daha güzel görünüyor.

Frag isteyipte alamayan arkadaşlar 3 5 kişi birleşip büyük kayadan frag yapabiliriz. Saygılar

Frag isteyipte alamayan arkadaşlar 3 5 kişi birleşip büyük kayadan frag yapabiliriz. Saygılar
Ben varım.İstanbul/Sarıyer'de oturuyorum. şimdiden 2 kişi olduk. Aslında 3 kişi olsakda yeter .

Saygılarımla....

Konu görüntüleyen kullanıcılar