Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında boy biraz da tankın hacmine göre olmalı. Nanolarda ufak olanlar kendini inanılmaz gösteriyor, ama 200-300 litrede aynı kaya var mı yok mu anlamıyorsun. Evet uygun koşullar olursa çok hızlı yayılıyor ama sabır lazım. Eğer tankın 200-300 litre ve üzeri ise fijiyi tavsiye ederim. Tankının görüntüsünü bir anda değiştirecektir.
Hala alamayanlar için bir kez daha güncel. Frag bekleyenler beklemesin. 3 ay kadar frag çıkmaz. Cep: 0535 217 35 11.
1 adet 20 cm lik Fiji kayası üzerinde full dolu - 250 TL.
2 adet 20 cm yerli kaya üzerinde %80 dolu - adet fiyatı 200 TL
Görmemişim kusura bakmayın. 5-6 cmlik kayalar olursa p.m. atmanız yeterli olur. YAda ortak alabilceğim bir arkadaş olursada bana p.m. atsın.Nasıl bölünebilceği konuda Gökçe Bey yardımcı olur diye düşünüyorum.
Görmemişim kusura bakmayın. 5-6 cmlik kayalar olursa p.m. atmanız yeterli olur. YAda ortak alabilceğim bir arkadaş olursada bana p.m. atsın.Nasıl bölünebilceği konuda Gökçe Bey yardımcı olur diye düşünüyorum.Saygılarımla.
Elbette tornavidanın değdiği yerdeki polypler ölecektir. Ama polypler o kadar ufak ve çok ki ölen polyplerin bir önemi yok. Yerli kayanın üzerinde 300-400 polyp vardır tahminen. Bunu 3 parçaya ayırmaya kalksanız 20 polyp ölür ya da ölmez. Ölenler de ana koloniye zarar vermez. Zaten çok hızlı ve kolay bir canlı olduğu için çok çabuk ölenlerin yerine yenileri gelecektir.
Frag isteyen çok oluyor ama ben tercih etmiyorum. Özellikle ufak frag yapmıyorum, ufak kayalara sıçrayan olunca veriyorum. Polypler çok küçük olduğu için daha büyük kayalarda çok polypli bir koloni çok daha güzel görünüyor.