Keşfet

Modifiyeli Boyu Hs 60

Olabilir. Öyle kullananlar da var. Sump çıkışına takarsanız ekstra bir motor bağlamazsınız. Buda daha az tüketim ve daha az yer kaybı demek.

Musa bey akvaryumunuza 41 kere maşallah çok güzelmiş. Flo işi çok akıllıca en kısa zamanda bende bir tane temin edeceğim .

Teşekkürler Muhammet bey. Evet nano tanklar için ideal bir alet.

Çok güzel bir nano olmuş Musa Bey, elinize sağlık :thumbsup:

Saygılar

Çok teşekkürler Alican bey.

musa bey flo ve nano kombinasyonundan vaz gecip mp 10 aldım sizede tavsiye ederim saygılar

En iyisi o aslında. Bende mp 10 almayı düşünmüştüm fakat fiyatından dolayı vaz geçtim. Belki ileride alırım.

Merhaba arkadaşlar.

Akvaryumumda çok fazla değişik yok ama yinede son halini sizlerle paylaşmak istedim.

Bir süre yosun sorunu yaşadım. şimdi yeni yeni yok oluyorlar. Birkaç küçük balık ve birkaç parça mercan eklemeyi düşünüyorum.

fKIVq.jpg

p6yoX.jpg
rAxL9.jpg
Xq2fh.jpg
0JD6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah.Yaptığınız değişiklikler işe yaramış..Kaya dizaynı ve canlı konumu çok güzel görünüyor..

Teşekkürler Turgut bey.

Evet baya uğraştım bu duruma getirebilmek içim.

Hazır sistemler gösterişli duruyorlar ama sistem olarak resif akvarmunlarının gereksimlerinin karşılanabilmesi zor oluyor.

Teşekkürler Turgut bey.

Evet baya uğraştım bu duruma getirebilmek içim.

Hazır sistemler gösterişli duruyorlar ama sistem olarak resif akvarmunlarının gereksimlerinin karşılanabilmesi zor oluyor.
Hazır sistemler,sistem gereksinimi konusunda yetersiz kaldığını, modifeye etme konusunda baya uğraştırdığını görüyoruz..Zaten fiyatları yüksek olan bu akvaryumların birde modifiye çalışmalarından sonra ekstra masrafları iyice kabarıyor..Aslında tasarım konusunda sistemi geliştirilebilir..Fakat yıllardır aynı şekilde üretiliyor..Mesela içindeki ps çok ufak 120 litrelik akvaryum için oyuncak gibi kalıyor.Tabi bu benim kendi düşüncem..Bir Türk firmasının yapmamasıda ayrı bi konu..

Takdir-e Şayan bir akvaryum olmuş...Elinize emeğinize sağlık...

Takdir-e Şayan bir akvaryum olmuş...Elinize emeğinize sağlık...
Çok teşekkürler Ozan bey. Bu tarz akvaryumlar ile yapılabilecekler sınırlı. Elimden geleni yapmaya çalıştım :)

1 seneden fazla olmuş acaba tankın durumu ne? Musa Bey, aydınlatma modifiyeniz çok hoşuma gitti. 41 kere maşallah

Teşekkürler.

Tankta fazla bir değişiklik yok. Bir iki canlı kaybı oldu okadar. Fazla zaman ayıramadığım için yeni fotoğraf yükleyemedim.

Aydınlatmadan memnun musunuz? Sizinki 60cm yükseklik için 90watt civarı. 40 cm yükseklik için 54-60 watt arası led uygun olur mu acaba

Konu görüntüleyen kullanıcılar