Keşfet

Modifiyeli Boyu Hs 60

Aydınlatmadan memnun musunuz? Sizinki 60cm yükseklik için 90watt civarı. 40 cm yükseklik için 54-60 watt arası led uygun olur mu acaba
Fena değil. Şuan bridge lux ledler var. Daha çok ışık üretiyorlar fakat edison ledler daha iyiydi. Bence 1w lık ledlerden kullanmak daha iyi olur. Renk kombinasyonu daha kolay olur. Litre başına 0.5 - 0.7watt arası eterli olur deniyor. Cree hariç diğer 3w lık ledler 2.5 - 2.6w arası ışık üretiyor diye biliyorum. Bu hesap kabaca tabiki.

Bridgelux 3 watt lıklarda mı 2.5 2.6 arası ışık üretiyorlar. Çünki 1w lık ledlerinde lümen değerleri düşük diye çok okuyorum forumlarda

Musa bey maşallah çok güzel bir hazır sistem olmuş.Ama bir önceki sayfada bir arkadaşımız sistemin pahalılığından ve modifikasyonuna çok para ödendiği konusunda haklı buluyorum.Bende şuan boyu-tl550 akvaryumum var tatlı su için acaba denize çevirsem mi diye düşünmekteyim sanırım uğraştırıcak.Bu konuda sizdende fikir almak istedim.Sanırım bursadasınız bizzat akvaryumu görmek isterim.Müsait olduğunuz vakit.Tekrar tebrik ediyorum.Müthiş bir iş çıkarmışssınız.

Merhaba.
Takımın güncel hali.
c203bd3b9e61b136d527668a81fd4872.jpg
616a542a7f2a16ad6fbebf78793224ed.jpg

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nano resifleri severim. Uzun soluklu şirin bir nano olmuş, tebrilker.

Musa Bey son güncellemede tank bayağı bir dolmuş taşmış. Çok da güzel duruyor.

Gözüken Yellow Tang ve Percula 2012 yılındaki kurulumda gözüken balıklar mı?

Musa Bey son güncellemede tank bayağı bir dolmuş taşmış. Çok da güzel duruyor.
Gözüken Yellow Tang ve Percula 2012 yılındaki kurulumda gözüken balıklar mı?
Teşekkür ederim. Yellow Tang değişti büyük olan percula aynı balık. Şuan net hatırlayamıyorum ama tankın ilk kurulumu 2008 sonu yada 2009 başı olması gerek. O zamandan beri percula tankta.

Maşallah Percula şuan 10 yaşına gelmiş. Tebrik ederim. Yerli forumlarda denk geldiğim en uzun soluklu tank. 10 yıldır faal anladığım kadarıyla. Elinize sağlık.

Maşallah Percula şuan 10 yaşına gelmiş. Tebrik ederim. Yerli forumlarda denk geldiğim en uzun soluklu tank. 10 yıldır faal anladığım kadarıyla. Elinize sağlık.
İki kez yer değiştirdim ama aynı tank aynı kayalar ve birkaç canlı ile devam ediyor şunda.

Konu görüntüleyen kullanıcılar