Keşfet

Resif Akvaryumu (100x60x45h)

Merhaba ilk resimlerde aydınlatmanız Led iken T5 e geçmişsiniz.Sorun neydi acaba?Bende de Aquareef pro3 plus var ne yaptıysam milka birdnest plate vs yaşatamadım...
Merhaba, led armatürden T5  geçmedim. Sadece 2 t5 flo ilave ettim destek olarak HIZLI büyüme yakalamak için. Yoksa normal büyüme , gelişme ve renklenme de kullandığım Aquareef Pro 2  yeterli oluyor. Bence sizde başka sorunlar var eğer o armatürle basit SPS mercanları bile  yaşatamadığınız için.Bu kaliteli led armatürlerle Soft, LPS, SPS lerin çoğu (acro için t5 desteği) sağlıkla yaşatılabilir, tabii tankın yüksekliği, hacmi, su değerleri vs. çok önemli.

Bu arada bende covit 19 tedbirleri nedeni ile taşınmayı 2-3 ay kadar erteledim mecburen. Şimdilik tatlı su bitkili, düşük destekli akvaryumumla idare ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 59863

Moderatör tarafında düzenlendi:
120 50 60 tankım var. Aquareef pro3 plus a iki adet t5 florasan ilave ettim. Blue plus ve purple plus olarak. Yalnız bu seferde sakal yosunu sardı her yeri. Fosfat nitrat yok. Tüm değerlerim normal. Bubble magus curve 9 protein skimmer kullanıyorum. Ne yaptımsa olmadı bişeyi yanlış yapıyorum ama ne? Tankınız hayalimdeki tank bu arada o mercanlarda plate ler... 

Merhaba, led armatürden T5  geçmedim. Sadece 2 t5 flo ilave ettim destek olarak HIZLI büyüme yakalamak için. Yoksa normal büyüme , gelişme ve renklenme de kullandığım Aquareef Pro 2  yeterli oluyor. Bence sizde başka sorunlar var eğer o armatürle basit SPS mercanları bile  yaşatamadığınız için.Bu kaliteli led armatürlerle Soft, LPS, SPS lerin çoğu (acro için t5 desteği) sağlıkla yaşatılabilir, tabii tankın yüksekliği, hacmi, su değerleri vs. çok önemli.

Bu arada bende covit 19 tedbirleri nedeni ile taşınmayı 2-3 ay kadar erteledim mecburen. Şimdilik tatlı su bitkili, düşük destekli akvaryumumla idare ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 59863
Peki gün simülasyonu için ne öneriyorsunuz? Nasıl bişey yapmalıyım 

100x65x50 ölçülerin de içten sumplı akvaryum yaptırmak istiyorum, sizin akvaryum camı kaç mm?

Konu görüntüleyen kullanıcılar