Keşfet

Samsun'lu Akvaristler

Anıl Atabey

Yeni Üye
Ad Soyad
Anıl ATABEY
Samsun'lu ve Samsun'da yaşayan akvaristler. 

1)   Anıl ATABEY    
2)   Cengiz OLUR              
3)   Cenk SAYIN
4)   Cevher GÜL
5)   Fırat ASLAN
6)   Haluk AKKAYA  
7)   Haluk ÖZMEN                 
8)   Muhammed YILDIZ                 
9)   Mehmet ESER                    
10) Serdar GACÖMER
11) Seydahmet BÜLBÜL       
12) Ufuk UÇAR    
13) Yavuz MERAL
14) Yusuf İlker EKİM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anıl böyle bir bölüm açtığın için sana ve form yöneticilerine teşekkür ederim. Ben 1 yıldır Ordu ilinde yaşamaktayım ama bir ayağım yine Samsunda. Samsun'da deniz akvaryumlarına olan ilgi hergün artmakta. Bu yüzden herkesin birbirini tanıması gerektiğini düşünüyorum. En azından bilgi alışverişimiz daha hızlı olur ve her konuda daha iyi yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.

Cevher'in bu kararına çok sevindim gerçekten. Cevher iyi niyetli ve çok tecrübeli bir arkadaşımız, ithalat ve üretim işinede girerse çok başarılı olacağını düşünüyorum. Her zaman Cevher'in yanında olacağımı belirtmek isterim. Bu arada İlaç firmasında çalışan Murat ve İnşaat sektöründe çalışan Habib Kılıç isimli iki arkadaşımız daha var yani şimdiden 12 kişiyiz.

Herkese selamlar.

Arkadaşlar artık tanışma zamanının geldiğini düşünüyoruz.. Tarih olarak 29 Ocak pazar gününü seçtik umarım herkez için uygun olur, saat ve mekan henüz kararlaştırılmadı tam liste oluşturulduktan sonra hep birlikte bir karar alırız .. Tarihtede değişiklik olabilir müsait olmama gibi durum olursa.. Yüz yüze görüştügüm ve forum üzerinden tanıdığım kişileri ekliyorum hiç tanımadıklarımızda çıkarsa lütfen kendilerini tanıtsınlar.. Kim ne iş yapar onları yazmıyorum ama isterseniz ekleyebilirim..

1) Anıl ATABEY

2) Haluk ÖZMEN

3) Haluk AKKAYA

4) Cengiz OLUR

5) Seydahmet BÜLBÜL

6) Cenk SAYIN

7) Ufuk UÇAR

8) Mehmet ESER

9) Yavuz MERAL

10) Cevher GÜL

Cevher Gül'ü aramızda tanıyanlarımız var tanımayanlar için biraz bilgi vereyim.. Kendisi üretim hane sahibi discus üreticisi aynı zamanda ürün tedarikçisi.. Yakın zamanda tuzlu su için ikna ettik ve üretim hanesine başlangıç amaçlı 2 adet tank kurduk toplamda 4000 litreye yakın kapasiteli .. Yaza doğru ithalat düşünüyoruz.. Eğer sektördeki talep iyi olursa ciddi boyutta bir showroom ve üretimhane Samsun'a kazandırılacak..

SEVGİLİ ANIL,

HER ZAMAN Kİ GİBİ ÖNCÜLÜK EDEN,CESUR VE GÖZÜ KARA KARAKTERİNİ SERGİLEMİŞSİN.SANA VE BU ARADA SİTE YÖNETİCİLERİNE DE MÜSAADELERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.HER GEÇEN GÜN DAHA DA YAYILAN BU HOBİYİ PAYLAŞMAK ÖNCE KENDİ ÇEVREMİZDE SONRA TÜM ÜLKEDE ÇOK ÇOK GÜZEL OLACAKTIR.ZATEN BU SİTEYİ KURAN ARKADAŞLAR DA BUNDAN DOLAYI KURMUŞ OLSA GEREKLER.NEYSE UZATMADAN LAFI,EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ BİR KEZ DAHA İLETMEK İSTERİM...

Aynı fikirde olduğumuzu görmek sevindirici :) .. Cengiz abi ilaç sektöründe çalışan Murat arkadaşımızın soyadı neydi sen bilirsin ?

Vay vay kimleri görüyoruz :D

Geçmişe sünger çekelim artık :) .. Mekan ve saat konusunda önerilerinizi bekliyoruz ..

Anil bey,belirtilen tarihte bir aksilik olmazsa gorusmek dilegiyle.

Geçmişe sünger çekelim artık :) .. Mekan ve saat konusunda önerilerinizi bekliyoruz ..
oyle yaptık bizde ama hala sunder bıraz da olsa yaş... :) neysee tamam kapattım konuyu... :) toplaşıp çakallıya gıdelim mi orda da başka plan yaparız... :)

oyle yaptık bizde ama hala sunder bıraz da olsa yaş... :) neysee tamam kapattım konuyu... :) toplaşıp çakallıya gıdelim mi orda da başka plan yaparız... :)

Hımm menemen yiyelim diyorsun yani :) .. olabilir..

Eğer akşam buluşacaksak balık yemeye felanda gidebiliriz..

Herkez fikrini söylesin ortak bir mutabakata varılır zaten

Bence balık uyar, tam zamanı. herkes katılmadı daha bekliyelim bir kaç gün.

murat akyüz ,

merhaba elinize sağlık

Kusura bakma abi daha önce hiç soyadın geçmediği için hatırlayamadım.. Senide aramızda görmek sevindirici :) .. Akyüz tanıdığım var bir ara ayrı konuşuruz bakarsın akraba çıkarız :D

Listeyi güncelleyelim ..

1) Anıl ATABEY

2) Haluk ÖZMEN

3) Haluk AKKAYA

4) Cengiz OLUR

5) Seydahmet BÜLBÜL

6) Cenk SAYIN

7) Ufuk UÇAR

8) Mehmet ESER

9) Yavuz MERAL

10) Murat AKYÜZ

11) Cevher GÜL

Kişisel sorunlarınızı lütfen özel mesaj yoluyla gideriniz. Konu amacının dışına çıkması durumunda kilitlenecek, kural dışı yazı yazan arkadaşlar banlacaktır. Teşekkürler

Evren Bey bu durumda haklı. Forum üyeleri bizim kişisel sorunlarımızı burada okumak zorunda değildir. Haklı olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, fakat burada bunu paylaşmak Samsun ekibine yakışmıyor. Anıl arkadaşımız bir hevesle bölümü açtırdı. Anıl'ın istediği herkes birbiri ile tanışsın ve bu hobiyi daha ileri bir seviyeye taşıyalım. Bir elin nesi var iki elin sesi var misali. Lütfen heyecanımızı kırmayın ve burada güzel şeyleri paylaşalım. Kimse bir birbiriyle zorla alış veriş yapmamıştır öyle değilmi. Bu konuları lütfen özelden yada yüzyüze halledelim. Bu arada Samsun'da bu hobiyle uğraşan ve ismi listede bulanan veya bulunmayan kişiler lütfen kendini tanıtan bir kaç cümle yazsınlar. Yapılan emek hem boşuna gitmesin hemde herkes birbirini tanıyıp, kaynaşalım. Diğer illerdeki gibi...

selamlar

Haluk abi olay geç saatlerde olduğu için :) listedeki çoğu arkadaşın haberi yok zaten.. Evren bey sağolsun gerekli müdahaleyi yaptı zaten.. Eski defterleri açmanın bu başlık altında bir anlamı yok kimin kimle derdi varsa aralarında halletsinler.. Fevri davranmak kimseye birşey kazandırmaz .. Kazandıracağı düşünülüyorsada burası yeri değil.. Konunun amacı belli daha fazla bu olay üzerinde konuşmanında anlamı yok ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar