Keşfet

Samsun'lu Akvaristler

suan sabırsızlanıyorum diğer arkadaşlarlada tanışmak beni menmun edecek hayırılısıyla benm bilgim tankım ve kapım herkese açıktır bu byle biline.......
Çok heycanlı gördüm seni :D

Hazırmı herkez gelen gelmeyen işi çıkan vs.. burdan belirtirse iyi olur ..

güzel herkez geliyor demekki :)

yarına ne olacağı belli olmaz...... :)

belli belli gelmeyen olursa arayıp soracaz :)

Samsun lu Dostlar elinize ayağınıza sağlık. :D 3-1

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eskişehirli dostlar bu vesile ile sizlere de teşekkürler ederiz :D

Bafra dan selamlar. Biraz geç kalmışım ama tuzlu suya geçmekte de öyle sanırım... :) Bir dahaki sefere Samsunlu hobicilerle tanışmak beni de mutlu eder.

Bafra dan selamlar. Biraz geç kalmışım ama tuzlu suya geçmekte de öyle sanırım... :) Bir dahaki sefere Samsunlu hobicilerle tanışmak beni de mutlu eder.
Merhaba Hocam geç kalmış sayılmazsınız. umarım yakında tanışırız. Samsunda olduğunuzda beklerim.

Arkadaşlar hepinize öncelikle SELAMÜNALEYKÜM

Öncelikle samsunlu olmaktan herkesin olduğu kadar bende onur ve şeref duyuyorum. Ben her zaman bizimde sesimizin yükseleceği anların geleceğini biliyorumdum.

Ben Serdar GACÖMER aslen Ladik' liyim ama İstanbulda yaşıyorum Annem ve Babam ladik' deler. ben her sene hemen hemen 2 yada 3 kez gelirim samsuna. İstanbul' da Atatürk havalimanında 12 yıl idari amir olarak görev yaptım. şimdi özel bir kuruluş' da özel kalemlik yapıyorum.Yaşım 36  bundan yaklaşık üç sene önce İstanbul bahçelievlerde karadeniz' imizden özenerek ismini verdiğim BLACK SEA AKVARYUM' u açtım tüm herşeyiyle deniz ağırlıklı olup tüm ithalatımız deniz üzerineydi ama daha sonraları ortaklarla bir anlaşamamazlık nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Ama hiçbir zaman bir hobiyle başlayıp bu kadar büyüyeceğini düşünemezdim. Şuan bir yerim olmasada ileride tekrardan bu işi kurarak ithalatını yapmayı düşünüyorum ama ortaksız :) :).

Arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkürler.İlerleyen zamanlarda sizinle akvaryum videolarını ve köpek balığı akvaryumun videolarını ekleyeceğim

Ben de artık Samsun'da yaşıyorum, haliyle hobiye de buradan devam edeceğim. 

Hoşgeldiniz diyelim Fırat bey.. 

Hafta sonu samsuna dönüyorum.. müsait bir zaman ayarlarsak tekrar bir görüşme yapabiliriz... 

Samsunda deniz akvaryumu yapan akvaryumcu yok... Cevher abiyi ikna ettik, yatırım yaptı sonra vazgeçti.. üzerine düşmemiz gerek.. yüz yüze konuşuruz tüm detayları.. 

samsunda bu işi kaç kişi yapıyor oda mechul zaten....  :)   izmirde bu işle ilgilenen hobici dostlarım var hala görüşüyorum ve akvaryumcuda var yanılmıyorsam 4-5 dükkan olması gerek.... samsunda cesaret edip şuana kadar acan görmedim...  :)  

samsuna hoş geldiniz

Mehmet sen basıcı olarak ne kullanıyorsun.. aquabe 2000/1 kullanan varmı  ?

aquabe 2000 kullanıyorum ama eski modeli olanı yani 2000/1 degil.... Suanlık ihtiyaçımı karşılıyor .... :)

Basıcının oldugu yerden akvaryumun üstü kaç metre?  Başka neleri besliyor pompa ? 

yaklaşık 1.50 cm civarı.... Suan tek yukarı suyu badıyor .... Reaktörleri suan başka motor çalıştırıyor....

Konu görüntüleyen kullanıcılar