Keşfet

Uretim Bangaii Cardinal Yavrulari

selam var mı yeni yavru satışta?

Gökhan Selamlar,

Uğur Bey'den balık alırsan ben sana gönderebilirim yine Uçak ile. Rafinerici dayanışması. Balıkları çok güzel. 

Gökhan Selamlar,

Uğur Bey'den balık alırsan ben sana gönderebilirim yine Uçak ile. Rafinerici dayanışması. Balıkları çok güzel. 
Teşekkür ederim Burak :) ama yeni yavrular ancak haziran sonu verilecek boya gelecekler

yavrular 2 aylık oldular büyümeye devam ediyorlar yaklaşık 45 tane. :) Yeni artemia sistemimle işi otomatiğe bağladım günde 5 kez yemleniyorlar taze taze :) 2 ay sonra satıştalar bilginize devamıda geliyor.

:) maaşallah inşallah bu üretim hiç durmaz

Koray Bey otomatik Artemia çıkartma ve günde 5 kere otomatik olarak vermeyi de anlatır mısınız?

ben sırf onun için koray beyin yanına gideceğim :)

yavrular 2 aylık oldular büyümeye devam ediyorlar yaklaşık 45 tane. :) Yeni artemia sistemimle işi otomatiğe bağladım günde 5 kez yemleniyorlar taze taze :) 2 ay sonra satıştalar bilginize devamıda geliyor.
Tebrikler. Hobiye katkınızdan dolayı da ayrıca teşekkürler. :)

sabırsızlıkla bekliyoruz koray bey...

80 tane de ben de büyümeye devam ediyor ve kısmetse pazartesi günü yeni yavrular geliyor.

Koray hocam bu işin en büyük keyfini ve en büyük zahmetini biz yaşıyoruz herhalde :)

Haydi diğer arkadaşlar sınırları zorlayıp sizler de yavru almaya başlayın ki Türkiye olarak bir daha cardinal ithalati olmasın zira nesli tükenmekte olan canlılar katagorisine girdi cardinal ler :(

Çok sağolun arkadaşlar. Artemia için söyle bir düzenek kurdum. 2 tane kabım var ve her ikiside hava motoruna bağlı. 1 tanesi artemiaları çıkartmak için diğeri ise çıkan artemiaları yavrulara vermek için. düzeneğe dozajmetre ekledim ve timera bağladım. İlk başta dakika tutarak kaç ml kaç dakkida çıkıyor hesapladım. sonra bunu günde 5 kere olacak şekilde ayarladım. Böylece artemiaları dondurmak zahmetinden kurtulduğum gibi büyümeyide hızlandırmış oldum. Normalde sabah akşam veriyordum şimdi ise günde 5 kere yemleme oluyor. Sistem iyice oturdu sadece cıkanları süzmek ve yem haznesine koymak gerekiyor. Su olarak direk akvaryum suyunu kullanıyorum. Isıtıcıda yok. Verim ise yüzde80-90 larda açılım oluyor.

Bir konuda merakımı giderirseniz memnun olurum.Kardeşler arasındaki çiftleşmeden kaynaklanan gen bozuklukları olmuyormu?Bozul şekilller,defırmasyon falan.

şuan elinizde yavru bulunuyor mu acaba ?

Elinizde yavru var mı ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Yedirilen kuru yemi bizlerle de paylaşır mısınız? Tşk. eerim

Yaklasik 6 aylik bangaii yavrularim satilik. Yaklasik bas kismindan kuyruk kismina kadar 3 bazilari 3,5 cm her turlu kuru yem dondurulmus yemi afiyetle yerler. 5 adedini satiyorum. Kargo imkani yok halkalidan gorerek teslim ediyorum. İstediginizi secebilirsiniz. Kahve yaninda ikramim. Adedi 50 tl dir.
Halkalinin neresi komşu

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkalıymış farketmemiştim bende :)  bayaaa dır bu konu bosta ama. Takip edilmiyor. 

sanırım üretimde durdu

merhaba fiat n ekadar 507 933 66 52 

Konu görüntüleyen kullanıcılar