Keşfet

Uretim Bangaii Cardinal Yavrulari

Evet arkadaşlar bu benim Bangaiiler iyice fena oldular. Dün 1. damızlık yavrular cıktı. 5 gün sonra 2. si cıkıyor ayrı tanka aldım. 3. ise 20 gün sonra çıkacak. 1. babayı biraz gec yakalayabildim o yüzden yavruları çıkartmıştı. Toplam ilk batından 15 yavru büyümeye başladılar. Tamamı satılıktır. Su anda elimde 8 adet cift tutmuş bangaii mevcut :) iş kontrolden iyice cıktı :D . 2 aya yavrular hazır olmuş olur. Bol tuzlu sular dilerim herkese.
Koray abi ne zaman teslimat yapabilirsin haber verirsen sevinirim...

Merhaba arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum foruma ö.m lere cevap vermedim. Yavrular büyümekte ama malum zaman gerekiyor su anda hepsi canlı artemia ile besleniyorlar gelişmeleri burdan yayınlayacağım.  Şu an için damızlık satışım yok ama her an olabilir :) malum kontrol etmekte zorlanıyorum çiftleri. Herkese bol tuzlu sular dilerim.

Evet arkadaşlar 2. Batın yavrular bu akşam itibariyle geldiler 28 adet toplam 40 adet cardinal yavru var elimde. 26 sında 3. Batın cıkacak bakalım kaç tane olacak :) bol tuzlusu dilerim.

Koray Bey bir ara satılık çiftler var diyordunuz, kesin yavrulamış veya beraber gezen = yavrulama ihtimali olan çiftler var mı elinizde şuan?

Merhabalar işlerden birtürlü giremedim evdeki ana tankımı bozmaya karar verdim burda 3 çift kardinal var düzenli yumurtluyorlar artık canlı fazlasından fenalık geldi desem yalan olmaz :) Cok yakında gerek frag gerek çift olarak bayağı bir canlıyı uygun fiyattan hobici arkadaşlara satışa çıkarıcam. Ofisimdeki akvaryumuma ağırlık vericem. Gerçi oda üreme açısından kontrolden cıktı. 1 -2 resim koyacağım. :)

ilk sıraya beni yazarsan sevinirim merakla seni takip ediyorum çok seviyorum bu canlıları en verimli çiftine talibim 

Damızlıkların çifti 200 tl dir. Düzenli olarak yumurtulyorlar. Ayrıca 1cm lik yavrulardan almak isteyen olursa yeni kuru yeme geçiş aşamasındalar 20 tl dir. 1. çifti rezerve edildi. 2 çift daha var elimde. İsyorsanız lütfen buraya yazınız. Teşekkür ederim. Balık teslimatı 1 ayı bulabilir malum 900 lt akvaryum yavaş yavaş boşaltıcam. Erken yakalarsam verebilirim.

Koray Bey sizden muayenehanenizden Caulerpa almıştım geçen sene, çok güzel bitkili deniz akvaryumum olmuştu bir dönem tekrar teşekkürler.

Damızlık Cardinal' ler ne yiyor Koray Bey kuru yem mi yoksa karides vb. mi acaba? Kuru granül vb. yem yiyen ve kesin yumurtlayan bir çift varsa ben almak istiyorum, kesin alım olarak rezervasyon yapar mısınız? ÖM gönderiyorum.

KALAN YAVRULARI BANA REZERVE EDİN . HABER VERDİĞİNİZDE ALMAYA GELİRİM ODEME İLE ALAKALI SİZDEN HABER BEKLERİM

NUMARAM 555 2511111 FAİK

Kalan yavrular derken yavrularımı isityorsunuz 18 tane var.?

2. çift rezerve edilmiştir.
Sadece 1 çift kaldı. 

Bu arda iletişim için numaram 0532 4865648

Bu arada az önce 1 cift daha yumurta için hazırlıklara başlamış isteyene yumurtalı verecem bu gidişle :) Bu çiftler muayenehanemde görmek isteyen gelebilir.

Yumurtluyor dişinin altında yumurtayı görebilrisiniz  :)

yrjz.jpg

Damzılıkların satışına çok az kaldı. Akvaryumu boşaltıyorum.

Damızlıklar için satışa çok az kaldı.bazı çiftleri yumurtalı erkekle vermek zorundayım. Kalan kayalarda satılmaya devam ediyor. Bir ricam olucak satış için gelen alır inanın çok isteyen oluyor herkese söz verip mahcup olmak istemiyorum. Teslimat Halkalıdan olacak. Kayaları beklemin sebebi biraz sakinleşince çiftler bölgelerine geri dönüyor böylece hangisi hangisiyle çift karışmamış olacak. Saygılarımla.

Bu arada kuru yeme geçmiş 4 adet te yavru var elimde. İsteyen olursa onlarıda 20 tl den verebilirim. Teslimat halkalı yem alışını görerek almanızı isterim. Saygılarımla.

Cumartesi öğleden sonra Halkalı' da olacak mısınız Koray Bey?

Forumdan ne güzel haberler geliyor cardinal lerle ilgili bugün de başka bir arkadaş aradı babanın ağzı yavru doluymuş :)

Evet olacağım gelmeden haberleşirsek çok iyi olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar