Ufuk_Arslan
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Ufuk Arslan
saglam bir calışma geliyor belliki. hayırlı ugurlı olsun simdiden Feza abi.
Çok teşekkür ederim Ufuk Bey.saglam bir calışma geliyor belliki. hayırlı ugurlı olsun simdiden Feza abi.
Çok teşekkür ederim Cem Bey.Tekarardan hayirli olsun feza abi cok guzel bir tank olcagi belli
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim Hakan Bey.İşte bu dönüş keyif verici :thumbsup:
yeniden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Kutlu Bey.Gözümüz yollarda kalmıştı Feza bey. Yine muhteşem bir çalışma olacağı kesin. Şimdiden kolay gelsin...
Nano kuracak olan arkadaşlara da benden bir tavsiye. Feza beyi takip edin, taklit edin...
Sağolun Cenk Bey. Sizin akvaryum daha güzel olacak gibi, gelişmeleri takip ediyorum.Az önce canlı gördüm, çok bomba bir tank geliyor
Ufuk Bey merhaba,özellikle bakmayı düşündügün canlılar varmı abi?
Çok teşekkür ederim Metin Bey. Henüz boş ama bana da çok güzel görünüyor, özellikle ışık kırılmaları. Bu açıdan Kessil çok başarılı bir armatür. Kum üzerindeki ışık dalgalanmaları müthiş görünüyor, hele ki kum ve kayalar henüz beyaz ilken.Hayırlı Olsun Feza Bey,
Maşallah Harika görünüyor.
Teşekkür ederim Hakan Bey. Benim niyetim de üst tarafı SPS yapmak, zamanı gelince. Umarım sizin akvaryumunuz gibi yapabilirim.Haydi hayırlısı dolmaya başlamış :thumbsup:
kazasız belasız gönlünüzce devam dileklerimle
kayanın zirvesini boydan boya sps beklerim
Ufuk Bey merhaba,canlılar gelmeye başlamış. mercanların dizilimi goz aşınalıgımı abi. cok ic ice ama hepsi belli yoluyor. özel bir yöntemi varmı yoksa bir yere bırakıp gözlemleyip sonra degiştiriyormusun.