Süleyman Bey merhaba,Feza bey merhaba,
Bende nano kurmak istiyorum yazılanları okudum mangrovları nerden temin ettiniz sump içinde nereye koymak gerekiyor. Fotoğraflı bir şekilde bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Süleyman Bey,Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum Feza bey oldukça kolay bi Uygulaması varmış
Mehmet Bey merhaba,Feza bey bende sızdekı pistol shrimpin bir boy buyugu baska bır tur vardı yasha gobyle beraber takılıyorlardı.Lakın bendekı pıstol cok kazıyordu akvaryumu talan edınce elden cıkardım.Bu tur pıstolun davranısları nasıl
Feza bey Maşallah mükemmel canlılar Allah'ın yaratma sanatının sonu yok..Merhabalar,
Aslında video yükleyecektim ama başaramadım. Şimdilik fotoğraf ile yetiniyorum, Stonogobiops Nematodes ve Alpheus Randalli çiftinin maceralarını anlatmak için.
Saygılarımla,
Feza Hokkacı
Ekli dosyayı görüntüle 30440
Ekli dosyayı görüntüle 30441
Ekli dosyayı görüntüle 30442
Teşekkür ederim Ümit Bey.Hey maşallah tü tü tü herbiri , birbirine güzelce kombin olmuş harika görünüyor.. Güle güle besleyin Feza Bey Sent my iPad using Tapatalk
Ahmet Bey merhaba,Feza bey aiptasyalar bir canlı kendisine vurmaya başlayınca saklanırlar. Tehlike uzaklaşınca bir kaç ay içinde tekrar hortlar. Uzun süreli chelmon ya da file fish bulundurmanız gerekebilir.
Onur Bey merhaba,Feza bey selam
Arka köşedeki kırmızı algin büyüme hızı nasıl? Bir de nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?