Keşfet

Herşeyiyle İzmirdeki Deniz Akvaryumcuları

ARKADAŞLAR,

İLANLARDA, ALT BAŞLIKLARA ÖZELLİKLE ( İZMİR ) DİYE BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ OLUR.

BAZI İZMİR DIŞI AKVARİSTLER ŞEHİR DIŞI GÖNDEREMEM DİYORLAR. BU YÜZDEN, HER İLANDA ŞEHRİ NERESİ DİYE BAKMAK ZORUNDA KALIYORUZ, YADA BOŞ YAZIŞMALARA MARUZ KALIYORUZ.

SAYGILARIMLA.

ARKADAŞLAR,İLANLARDA, ALT BAŞLIKLARA ÖZELLİKLE ( İZMİR ) DİYE BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ OLUR.

BAZI İZMİR DIŞI AKVARİSTLER ŞEHİR DIŞI GÖNDEREMEM DİYORLAR. BU YÜZDEN, HER İLANDA ŞEHRİ NERESİ DİYE BAKMAK ZORUNDA KALIYORUZ, YADA BOŞ YAZIŞMALARA MARUZ KALIYORUZ.

SAYGILARIMLA.

Bende aynı şekilde düşünüyorum.Diğer şehirlerden arkadaşlara şehrinizi yazın demektense İzmirli arkadaşaların İlanlarda alt başlık olarak şehir belirtmesi daha kolay olacaktır.

Bol tuzlu günler...

merhabalar bende yaklaşık 2 ay önce akvaryum olayına direkt tuzlu su ile dalan bir hobiciyim. çok küçükken lepisteslerim ve japonlarım vardı onları saymıyorum :) karşıyaka'da oturuyorum. tüm başlangıcı tropikal akv. ile yaptım. şuan alternatiflere açılmak istiyorum ama izmirde gerçekten bu kolay değil.counch aradım bulamadım. salifert marka test kiti aradım bulamadım. 2aydır test yapmadım daha.. ama çok şükür balıklar sağlıklı. tankım 550 lt. henüz mercan yok, önce aydınlatma (Mh) işini halletmem lazım diye düşünüyorum. bu arada engin bey ve yasin bey diye bahsettiğiniz şahıslar kimdir, dükkanları nerededir?

merhaba akvaryumunuz hayırlı olsun umarım istediğiniz akvaryumu eelde edersiniz.. Counch için petmarketten yardım alabilirsiniz. 4 adet işinizi görürse bende verebilirim. Önümüzdeki pazar düznleyeceğimiz toplantımıza katılmayı düşünürseniz sizin için yararlı olacaktır.. saygılar..

merhaba akvaryumunuz hayırlı olsun umarım istediğiniz akvaryumu eelde edersiniz.. Counch için petmarketten yardım alabilirsiniz. 4 adet işinizi görürse bende verebilirim. Önümüzdeki pazar düznleyeceğimiz toplantımıza katılmayı düşünürseniz sizin için yararlı olacaktır.. saygılar..
tşk ederim. petmarketten sipariş ettim cuma günü 10 adet, yarına bekliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde elime ulaşırlar. toplantıya katılmam pek mümkün görünmüyor. ama yazışmaları heyecanla buradan takip ediyorum ve etmeye devam edeceğim... bu arada engin ve yasin bey kimdir , daha çok yeniyim hoşgörün :)

Engin abi büyük tuzlu sistemleri kuran bu işin profesyonli olan bir usta yeri mithatpaşa caddesinde.. Yasin abi çankayada dükkanı akvaryumcu tuzlu su konusunda deneyimli, malzeme ve canlı bulabileceğin bir yer..

Engin abi büyük tuzlu sistemleri kuran bu işin profesyonli olan bir usta yeri mithatpaşa caddesinde.. Yasin abi çankayada dükkanı akvaryumcu tuzlu su konusunda deneyimli, malzeme ve canlı bulabileceğin bir yer..
dükkanların isimleri nedir acaba? ilk fırsatta bi uğramak isterim. tşk

Dün izmirli bir arkadaşım izmirde çalıntı deniz balığı olduuna dair bir bilgi verdi.Biri başkarlının balığını yürütmüş galiba o nedenle çok uygun satıyormuş, bu tiplere prim vermemek için dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Dün izmirli bir arkadaşım izmirde çalıntı deniz balığı olduuna dair bir bilgi verdi.Biri başkarlının balığını yürütmüş galiba o nedenle çok uygun satıyormuş, bu tiplere prim vermemek için dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

?????

Arkadaşınız yanlış bilgi vermiş herhalde .İzmir ufak yer , olsa haberimiz olur.Olsa olsa şirinyer (nato) :rolleyes: akvaryumcularının orda konuşulan dedikodudur bunlar.

Gökhan BAYKAY

Abi balık zor buluyoruz birde çalıntısı mı var..

yok arkadaşım doğru bilgi vermiş olayı tam olarak öğrendim ama daha fazla derine inmek istemiyorum.olay çözülmüş polise faln intikal etmiş hırsızlığı yapanı biraz hırpalamışlarda hatta.Bu kadar ayrıntı vereyim daha fazla dediğim gibi girmek istemiyorum.

Böyle bir dedikodu çıkmış ise mutlaka isimde telafuz edilmiştir diye düşünüyorum. Aksi halde kârından feragat ederek hesaplı balık satan arkadaşlarda bu genellemenin içinde kalacaklar.

yok arkadaşım doğru bilgi vermiş olayı tam olarak öğrendim ama daha fazla derine inmek istemiyorum.olay çözülmüş polise faln intikal etmiş hırsızlığı yapanı biraz hırpalamışlarda hatta.Bu kadar ayrıntı vereyim daha fazla dediğim gibi girmek istemiyorum.
Madem bu kadar eminsiniz verin ismini o arkadaşın.Ben kimden bahsedildiğini vede olayın tamamını biliyorum.Benim için hiç problem değil eninde sonunda ben hobiciyim ordan almam burdan alırım olmadı ithal eder gene alırım hiç problem değil..Yalnız şunu söyliyeyim 1 in üstüne 1000 katmıyalım.İyicene bilmeden etmeden yargıya varmıyalım.

bişey yanlış anlaşıldı sanırım bana direkt olay sahibi gibi biri anlattı önce isim bilmiyordum, böyle bişey olduğunu öğrenşnce paylaştım.Sonra ismi öğrenince açıkçası pişman oldum.ondan dahada konu hakkında yorum yapmak istemiyorum en doğrusunu siz izmirli olarak daha iyi öğrenirsiniz diye düşünüyorum .Kaldıki siz biliyormuşsunuzda. ayrıca yukarıdaki hiç bir mesajımda yargı yok dikkat ederseniz .kimseyi ne itham etmişim nede yargılayıp hakkında karar vermişim.Böyle bir şey duyuduğumu yazmışım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada atlamışımış nereye 1000 katılmış doğru halini biliyorsanız siz anlatırsanız seviniriz sonuçda olayı bliyormuşsunuz.

Olayın tamamını siz bende iyi biliyormuşunuz.Anlatmaya ne gerek var?Sonuçta olan olayı yaşayan kişiler kendilerini savunsun.Ben şu olmuş bu olmuş için olayında değilim.Siz Koceelinden kalkıp 'izmirde çalıntı deniz balığı varmış dikkat edin'' diyorsunuz.Kusura bakmayın ama şu resif bölgesinde izmir topiğine yazanların yaş ortalaması 30 vede çoğu azda çokta deniz akvaryumundan anlıyorlar.Bırakında kimin kim olduğunu bilelim.İzmirde toplasan deniz balığı satan yer 10 tanedir bunun zaten 7 'si deniz akvaryumundan bir haber.

Ne güzel söylemişsiniz izmir içini siz benden iyi bilirsiniz.ben bugun bir sohbet esnasında hasbelkader kualğıma gelince paylaştım.Doğruyu yanlışı siz daha iyi bilirsiniz.

Ne güzel söylemişsiniz izmir içini siz benden iyi bilirsiniz.ben bugun bir sohbet esnasında hasbelkader kualğıma gelince paylaştım.Doğruyu yanlışı siz daha iyi bilirsiniz.
Başkaları için sizi kırmak hiç aklımdan geçmedi.Yazılarım biraz ters olabilir kusura bakmayın.Kırdıysam özür dilerim. :rolleyes:

rica ederim kırılmadım bende yanlış anlaşılmak istemem.ben ilk başta da belirttiğim gibi ilk kulağıma gelen olayı paylaşmak istedim olay bir çalıntı vakası olunca birazda heyecanla bilgilendirmek istedim ama sizinde dediğiniz gibi izmirde bu işi yapan az yer vardır siz benimkinden daha doğru bilgiyi edinebilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar