Keşfet

Herşeyiyle İzmirdeki Deniz Akvaryumcuları

????? olay nedir çok gizli değilse bi açıklarsanız, biz de yanlış yapmayalım izmirli olarak... "İzmirde toplasan deniz balığı satan yer 10 tanedir bunun zaten 7 'si deniz akvaryumundan bir haber." cümlenize kesinlikle katılıyorum gökhan bey. hepsi farklı bir şey söylüyor...

Haydaa balık nasıl çalınır abi yaa. Dükkanı mı patlatmışlar gece falan ?

Olsa olsa bir akvaryumcuda çalışan birisi patronu soymuştur diycem ama nasıl satacak balıkları.

Bilgisi olan olursa aydınlatsın haram balık almayalım :)

olayı bizzat gormeden şahit olmadan buralardan bişeyler yazmak ne derece dogru bilmiyorum.ben olayı bizzat maduru oldugunu soyleyen toptancıdan duydum.otogara otobus ile kargo edilen balıklarını onun haberi ve izni olmadan

alındıgını ,suphelendiği kişiye sordugunu ve baska caresi kalmayınca deposunu adamlarına arattırıp depoda kolisini buldugunu yalan soyleyip balıkları alıkoyan şahısı biraz hırpaladıklarını ,olayı polise intikal ettirip sonradan duygusal sebeplerden vazgeçtiğini anlattı.bence olayı karsı tarafıda dinlemeden yorumlamak yanlış olur.

İnanın şu İzmir çukurunda kimden alışveriş yapacağımı şaşırdım.Nereye elimizi atsak bir kelek çıkıyor.Bu İzmir akvaryum piyasasından illallah ettim. İşleri hep yanar döner.Sorun yaşamadığım bir tek Engin abi kaldı.Onlada herhalde yaşamam.

Olaya gelincede kime inanacağımı şaşırdım.Benide fazla ilgilendirmez zaten. Ben kendi tankıma bakarım geriside umrumda değil.Malum kriz ortamında zaten canımız sıkılıyor birde hobimiz canımızı sıkarsa vay halimize.:rolleyes:

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnanın şu İzmir çukurunda kimden alışveriş yapacağımı şaşırdım.Nereye elimizi atsak bir kelek çıkıyor.Bu İzmir akvaryum piyasasından illallah ettim. İşleri hep yanar döner.

+100000

Bende buna çok katılıyorum...Kimden ne alıcağımı şaşırır oldum...

İzmir de ki akvaryumculara birisi daha eklendi..İşçievleri yokuşunda Gordon Petshop Levent abide ufak bir nano akvaryum ile başlamış bu işe.Kendisini zaten çok severim.Gözüm kapalı alışveriş yaptığım dükkanlardan birisidir.Tuzlu su işine başlaması beni baya sevindirdi diyebilirim.Hem evimede yakın.Nano bir akvaryum olduğu için akvaryumda canlı olarak damsel,clown tüp kurtları ve cleaner shrimp var.2 metrelik akvaryumları kurulduktan sonra bol çeşit olacağına eminim..

Merhaba arkadaşlar bende İzmir den bir tuzlusu meraklısıyım ama çok yeniyim tecrübelerimi paylaşmaktan ziyade sizlerden öğreneceğim çok şey var!

---------------------------------

1-2 tane Percula almak istiyorum otuz.com da 20 tl ye 2-3 cm lik var fakat malum yeni yasa gereği göndermiyorlar. İzmir de bu fiyata bulmak mümkünmü ? nerde?

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk önce ben başlıyayım.Adım Gökhan , yaşım 34 vede Basınsitesinde oturuyorum vede makina imalatıyla uğraşıyorum.600 litrelik kendi çapımda uğraştığım 1 senelik deniz akvaryumum var.
Gelelim konuya.İzmirde tuzlu su malzemeleri ile ilgili doğru düzgün bir yer yok.Canlı derseniz en fazla çeşit ve alternatifi Engin abiden bulabilirsiniz.Bunun harici İzmak'ın kurucusu yasin arkadaşımızda artık canlı getirtmeye başladı.Bu güne kadar aldığım canlılarda hiçbir problem çıkmadı.Ama işin başında cehaletten dolayı maddi olarak epey bir kaybım oldu manevi olanı zaten anlatamam.Kısacası izmirde canlı temin edebileceğiniz 2 yer tavsiye edebilirim 1)Engin abi 2)Yasin Aydemir
Acemi olduğum için cahilimi hoş görün!

Engin abinin yeri nerde?

Yasin Abinin yeri nerde?

Merhaba arkadaşlar bende İzmir den bir tuzlusu meraklısıyım ama çok yeniyim tecrübelerimi paylaşmaktan ziyade sizlerden öğreneceğim çok şey var!---------------------------------

1-2 tane Percula almak istiyorum otuz.com da 20 tl ye 2-3 cm lik var fakat malum yeni yasa gereği göndermiyorlar. İzmir de bu fiyata bulmak mümkünmü ? nerde?
İzmirde bulabilrsin...

Acemi olduğum için cahilimi hoş görün!Engin abinin yeri nerde?

Yasin Abinin yeri nerde?
Engin abinin yeri mithatpaşa caddesinde...

Yasin abinin yeri çankayada...

Fiat konusunda çok iyi araştırma yapın,aynı zamandada aldığınız canlıların sağlıkları konusunda sorun yaşamayacağınız yeri iyi seçin.Parmakla sayılı dükkan var artık benim gözümde.

Arkadaslar merhaba,

Bornova Tropikal akvaryumda calisan burak bey kendine yeni bir yer acmistir.tatli su ve tuzlu canlilari getirtmis cok da guzel canlilari vardi.L XL boyda nasolar ve powder brown tang ,chelmonlar vs .. doluydu gitmek isteyenler tropikalin tam arka sokagindadir.

Arkadaslar merhaba,
Bornova Tropikal akvaryumda calisan burak bey kendine yeni bir yer acmistir.tatli su ve tuzlu canlilari getirtmis cok da guzel canlilari vardi.L XL boyda nasolar ve powder brown tang ,chelmonlar vs .. doluydu gitmek isteyenler tropikalin tam arka sokagindadir.
Hayırlısı olsun.Burak iyidir , gidip bakmakta fayda var.

iyi Kemal yeri bulabilmişsin :)

Bir tane daha söyliyim

Özkanlar Büyük Tansaş yanında Dumlupınar Caddesinde Çakır Akvaryum var.

0232 347 21 46 'dan Ümit Bey'le görüşebilirsiniz.

Hatta bugün canlı getirticekti.

Arkadaslar merhaba,

Paylaşımınız için çok teşekkürler. En kısa zamanda bakacağım.

Kaan teşekkür ederim adresler için,

Çakır akvaryumla kısa bi süre çalıştık ama olmadı.

akvaryumum birazdaha büyük olsa 2 adet naso tang alacaktım.görünce güzelliğine bittim valla.umarım yeni fabrikaya geçtiğimizde şöyle 1 tonluk yapıpta nekadar balık varsa atarım artık. : ))

Kaan teşekkür ederim adresler için,
Çakır akvaryumla kısa bi süre çalıştık ama olmadı.

akvaryumum birazdaha büyük olsa 2 adet naso tang alacaktım.görünce güzelliğine bittim valla.umarım yeni fabrikaya geçtiğimizde şöyle 1 tonluk yapıpta nekadar balık varsa atarım artık. : ))
Naso sevdası için akvaryum kuranlarımız var içimizde :D Kemal dikkat et, Senide çarpmasın.....

Naso sevdası için akvaryum kuranlarımız var içimizde :D Kemal dikkat et, Senide çarpmasın.....

Arif taş ilker ile bana geldi
default_tongue%20(1).gif
.İlkerle kaderimiz aynı.İkimizde aldık öldürdük.Şimdi canavar gibi nasolarımız.Allah nazar değirmesin.

Evet yerim biraz daha genis olsa carpacagi kesin arif; istahimi daha buyuk akvaryum icin saklamaktan baska care yok simdilik.bakalim zaman ne gosterecek.. naso naso nasoooo

Foxface ve blue tang arıyanlar varsa eğer Gordon Petshop'da var.Blue tang s boy,foxface de m boy diyebilirim.Çok ufak değil..

Konu görüntüleyen kullanıcılar