Keşfet

Live Large In A Small Space

Merhabalar arkadaşlar

Nano da artık 1 seviye yukarı çıkma kararı aldım yaklaşıl 1-2 aydır suyu sps için ayarlamaya çalıştım ve yeni dizayn ve yeni mercanlar ile sps ye geçmiş bulunmaktayım.

İnşallah sorunsuzca ilerleme yolunda ilk adımları attığım tankımı sizlerle paylaşıyorum 

seygiyle kalın

Ekli dosyayı görüntüle 35758Ekli dosyayı görüntüle 35763Ekli dosyayı görüntüle 35760Ekli dosyayı görüntüle 35761Ekli dosyayı görüntüle 35765Ekli dosyayı görüntüle 35759Ekli dosyayı görüntüle 35762

Emeğinize sağlık,

Çok güzel görünüyor maaşallah,  :thumbsup:

Maşallah çok çok güzel gözüküyor, tabi bunu nanoda yapmak ayrı bir başarı :)

Maşallah çok çok güzel gözüküyor, tabi bunu nanoda yapmak ayrı bir başarı :)
Güzel dileklerinden dolayı çok teşekkürler.

Bayan bir hobici olarak seni de ayrıca ben tebrik ediyorum  :clap:

hey maşallah. nolmuş bu tank ya . En sonunda geri döndürceniz beni bu hobiye :thumbsup:

Merhablar,

sps,lps ve balık besleme anı !  

Dönüş motoru kapatılır sadece dalga motoru yavaş devirde suda salınım yaparken, önce az miktarda ocean nutrition mysis çözdürülüp verilir balıklar ve karidesler coşmuşken tankın geneline yayılan mysis in suyu mercanların tantelük açılımını max seviyeye çıkarır ve hemen ardından microplankton verilir 20-30 dk arası beklenir ve dönüş motoruna yeniden start verilir

İşlem tamamdır  ;)

Ekli dosyayı görüntüle 36044

micro planktonu nereden temın ettınız

Selamlar

Akvaryum harika olmuş elinize sağlık. Beslemeyi video olarak yükler misiniz? 

Baştan sona inceledim ve tankın her aşamasını çok beğendim elinize sağlık. Ledleri de kendiniz yapmışsınız çok iyi gözüküyor. 

Baştan sona inceledim ve tankın her aşamasını çok beğendim elinize sağlık. Ledleri de kendiniz yapmışsınız çok iyi gözüküyor. 
Melih bey çok teşekkürler,

soft ve lps den sonra sps nano tank ta işin içine girince değerler havada uçuşmaya başladı özellikle kh ve ca 

Led de de bir kaç ufak değişikliğe gitiim şimdi daha verimli

tekrar teşekkürler.

Çok başarıl bir tasarım olmuş , tebrikler!!

Maşallah çok güzel tank. Bir şey sormak istiyorum. Bu geri dönüş borularının ucunu daraltan nozzle'ı nereden bulabilirim?

Maşallah çok güzel tank. Bir şey sormak istiyorum. Bu geri dönüş borularının ucunu daraltan nozzle'ı nereden bulabilirim?
Öncelikle teşekkürler.

nozzle için forumlarda satanlar var fakat fishstreet sitesin de mevcut 10-15 günde geliyor yanlızca

Uzun zamandır nadiren gördüğüm seyir keyfi yüksek bir tank olmuş.

Maşallah nazar değmesin inşallah daha uzun soluklu bir tank olur.

Elinize emeğinize sağlık.

Selamlar.

Uzun zamandır nadiren gördüğüm seyir keyfi yüksek bir tank olmuş.

Maşallah nazar değmesin inşallah daha uzun soluklu bir tank olur.

Elinize emeğinize sağlık.

Selamlar.
Güzel sözleriniz için çok teşekkürler

hepimiz tankları uzun soluklu ve sorunsuz olsun 

yakında zamanda değişik bir güncelleme ile resimler ekliyecem inşallah 

sevgiyle 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri