yok uğur bey çok mutlu oldum talebinizden ötürü. bu hobi pahallı, hassas ve hata payı çok az olan bir hobi. dolayısı ile stabil olmak ve değerler üzerinde hassasiyet göstermek önemli bence. fiyat kıyaslamasına göre tuza kalite katanlar bile var aramızda malesef. bence sabit olmakta yarar var ennihayetinde hangisi olursa olsun bence tek marka, ve ona bağlı katkılarla devam etmek doğru olan. Çünki her üretici ürettiği ana ürüne ilave katkılar da sürüyor veya sürdürüyor piyasaya. bu açıdan da baktığımda ve Cihan bey'i tanıdığımda kum tuz ve al in one XL ürününün yeterliliği üzerinde durmuştu sürekli, şunu ekleyeyim hayır bu işe yararmı karışma kardeşim tanka verdiğimiz ayarla devam et, şöyle yapayım yok böyle yapayım yok. Ardından XL mercan kırığı ve reaktör ile tank bir oturdu pir oturdu. Şimdi haftada ve hatta bazan 2 haftada bir %10 su değişimi yanında reaktörün su tamamlamayla girişi ve 2 güne bir 5ml xxl girişi dışında tankıma ne bir kimyasal katkı nede müdahaleye gerek bile kalmıyor.
Bu tip hassas konularda
bana göre 2 neden ve sonuç ilşkisi var.
1- sistemimiz dışarıdan müdahaleye nekadar az ihtiyaç duyuyorsa, nekadar az katkı ilavesi (dolayısıyla sıvı kimyasallar) gerektiriyorsa okadar iyidir.
Bunu sağlayabilen üretici'de işini çok iyi yapıyordur.
2- Ben bu hobi ile canlılar evimde sağlıkla yaşasın gelişme ve güzellikleriyle beni ailemi eşimi dostumu keyiflendirsin diye uğraşıyorum.
Tüm zamanımı buna ayırmak, aşırı uğraşlar vererek yorulmak ve gereksiz kayıplar iyi edeceğim sanarak gereksiz materyallere bir çuval
bedel ödeyerek paramı sokağa atmak istemiyorum.
herkes kişisel tercih ve beğenilerinde de özgürdür tabiki diğer markalardan da bu saydıklarımı sağlayanlar vardır belki ama total çözüme odeklanmak bence en doğrusu. sağlayabilen varsa ne ala...
kimse yanlış anlamasın cihan beyin ürünleri için reklam yapmıyorum ben Bursa'dan İstanbul'a, Ankara'dan Adana'ya bir çok kişiye bu hobideki her türlü ürünle ilgili mağdur olmuş ve nihayetinde cihan bey ile karşılaşarak huzura ermiş birisiyim
) bu işin piriymiş gibi davranıp bi halttan anlamadığını anladığım insanlar tanıdım. Nihayetinde benim adım $-€ değil Cem. hobimizi geliştirmek ve yeni adaylar yaratmak için doğru adamlarla doğru zamanda birarada olmak önemli. Sorumlular alınsın ilgim olmayanlar alınmasın bu arada. Bu yüzden belki ürünlerini bukadar sahiplenmem. ben mutluyum canlılarım mutlu, daha ne olsun ki!!
Mutluyum, Mutlusun, Mutluyuz...
(akü reklamı gibi oldu
)